Γ’ Εθνική: Αποχώρησε από την Θαλασσιά ο Σαρηγιαννίδης και είναι κοντά στον νέο σταθμό της καριέρας του

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στην επιστροφή του στην Θαλασσιά, ο Αλέξανδρος Σαρηγιαννίδης αποχωρεί από την Αναγέννηση και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται για τον νεαρό Ξανθιώτη αμυντικό, καθώς αποχαιρετά για ακόμη μία φορά τον σύλλογο οπού αγωνίζοταν ως πρωταθλητής της ΕΠΣ Ξάνθης, χωρίς να ακολουθεί μετέπειτα στην Γ’ Εθνική.

Όπως συνέβη με την προηγούμενη ομάδα του, την Ασπίδα Ξάνθης από την οποία αποχώρησε το 2018 ως πρωταθλητής ΕΠΣ Ξάνθης και παρά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις δεν συνέχισε μαζί στην άνοδο στις εθνικές κατηγορίες, αντίστοιχα συμβαίνει το ίδιο και με την Αναγέννηση στην δεύτερη θητεία του στην ομάδα της Θαλασσιάς.

Ο Σαρηγιαννιδης ήταν επίσης μέλος της ομάδας της μεικτής ομάδας ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ξάνθης που το 2016 έφτασε στον τελικό του Region’s Cup και εκπροσώπησε την Ελλάδα στο UEFA Region’s Cup όπου έφτασε κοντά στη β’ φάση.

Όσον αφορά τον επόμενο προορισμό της καριέρας του αυτός πιθανότατα θα είναι ο Άρης Πετεινού.

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης Θαλασσιάς:

«Η Αναγέννηση Θαλασσιας ανακοινώνει ,την λήξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Σαρηγιαννιδη Αλέξανδρο ,τον οποίον ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα μας .Ευχόμαστε επίσης ολόψυχα , καλή συνέχεια στον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό, με υγεία και δύναμη.»