Γ’ Εθνική: Ξαφνική αποχώρηση του ironman Συνοδινού από τα γκολπόστ της Αλεξανδρούπολης

Χωρίς τον φετινό ironman της ομάδας Σίμο Συνοδινό θα πορευτεί με τα μέχρι τώρα δεδομένα η Αλεξανδρούπολη αφού ο Κομοτηναίος πορτιέρο πιθανότατα αποχωρεί για νησιωτική νεοφώτιστη ομάδα του Νότου.

Ο 22χρονος (γεννημένος 05/11/1997) τερματοφύλακας φέτος παρά την στρατιωτική του θητεία δεν έχασε αγώνα και πήρε μέρος και στα 21παιχνίδια των εβριτων όπως και ο συμπαίκτης του Κώστας Πατσιώρας, βοηθώντας στην παραμονή της ομάδας στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο πανύψηλος (1.98 μέτρα) υπολογιζόταν στα πλάνα της ομάδας και η ξαφνική του αποχώρησή χωρίς όμως να είναι δεδομένη αλλάζει τα σχέδια της διοίκησης που ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες έχει εναλλακτικό πλάνο.

Ο γιος του άλλοτε σέντερ του ΓΑΣ Κομοτηνή και εγγονός του αείμνηστου Κωνσταντίνου Συνοδινού, πρώτου τερματοφύλακα στην ιστορία του Πανθρακικού την τελευταία τριετία έχει 51 αγώνες στην Γ’ Εθνική, 14 αγώνες με την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου προπερσι, 16 πέρυσι με τον Τηλυκράτη Λευκάδας και 21 φέτος με την Αλεξανδρούπολη. Ακόμα έχει αγωνιστεί αγώνες με τις ακαδημίες των Πανθρακικού (φώτο με Αθανασιάδη, Τζελέπη, Πλαβούκο και Πασχαλάκη), Λεβαδειακού, ενώ περασε και από τον ΑΟ Καβάλας.