Super League: Με κλήρωση η σειρά για τις έδρες στα μπαράζ ΑΟ Ξάνθη – Απόλλων Σμύρνης

Μετά την απόφαση της ΕΕ της ΕΠΟ άνοιξε και επίσημα ο δρόμος για την διεξαγωγή διπλών αγώνων μπαράζ στις 22 και 29 Αυγούστου.

Βέβαια από την απόφαση μέχρι και την διεξαγωγή τους υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα και μπορεί να δούμε πολλα επιπλέον επεισόδια.

Ενα ωστόσο που θα πρεπει να δουμε ειναι μια… κλήρωση. Καθώς σε αντίθεση με όσα είχαμε πληροφορηθεί ότι η ομάδα της Super League 1 δίνει τον επαναληπτικό στην έδρα της, φαίνεται ότι τελικά τέτοια πρόβλεψη δεν υπάρχει.

Η Ξάνθη καλείται να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης σε διπλούς αγωνες μπαράζ αλλά η σειρά των αγωνων, δηλαδή σε ποια έδρα θα διεξαχθεί ο πρώτος και που ο δεύτερος, θα καθοριστεί με κλήρωση που θα πρέπει να διεξαχθει στην ΕΠΟ.

Είναι προφανες οτι το ενα ματς θα διεξαχθεί στη Ριζούπολη και το άλλο στα Πηγάδια (αν διεξαχθούν βέβαια – κρατήστε πάντα τις επιφυλάξεις σας). Αλλά ποιο θα γίνει στη μια έδρα και ποιο στην άλλη οφείλει να καθοριστεί με κλήρωση.

Από εκεί και πέρα, στου διπλούς αγωνες μπαράζ θα ειναι όπως στους διπλούς αγωνες Κυπελλου. Αν και κατά πάσα πιθανότητα τα ματς θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο, θα μετρούν ως πλεονέκτημα τα εκτός έδρας γκολ σε περίπτωση που έχουμε ίδιο συνολικό σκορ στα δυο παιχνίδια.

Αν έχουμε δυο ιδια αντίθετα αποτελέσματα στα δυο ματς, το δευτερο θα οδηγηθεί σε παράταση και ενδεχομένως μια ολόκληρη κατηγορία να κληθεί να κριθεί στα πέναλτι…