Γ’ Εθνική: Στην Ελπίδα Αμπελοκήπων ο Εβρίτης ταλαντούχος γκαρντ Δήμος Κεραμάρης

Στην Ελπίδα Αμπελοκήπων αντίπαλος με τους Αρίωνα και Ασπίδα Ξάνθης, θα συνεχίσει την καριέρα του ο 18χρονος Εβρίτης γκάρντ Δημοσθένης Κεραμάρης.

Ο Κεραμάρης ξεκίνησε την μπασκετική του πορεία από τον ΑΟ Αλέξανδρος στην Αλεξανδρούπολη και εκεί παρέμεινε ως τα 15 του χρόνια. Εν συνεχεία μετακόμισε στον Μαντουλίδη, στον οποίο αγωνίστηκε για 3 σεζόν. Έπαιξε στο παιδικό και στο εφηβικό τμήμα ενώ με την ανδρική ομάδα του Μαντουλίδη συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την περίοδο 2018-19 (χρόνο συμμετοχής είχε πάρει και την σεζόν 2017-18). Πέρυσι αγωνίστηκε για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο νεαρός θρακιώτης με ύψος 1.97, γιος του επί χρόνια προπονητή της Ολυμπιάδας Βαγγέλη Κεραμαρη αποτέλεσε μέλος της σχολικής ομάδας του Μαντουλίδη που κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το 2019 και μετέπειτα πήρε την πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η Ελπίδα Αμπελοκήπων καλωσορίζει στις τάξεις της τον 20χρονο, πολλά υποσχόμενο γκαρντ Δημοσθένη Κεραμάρη, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας στην προσπάθειά της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Μπάσκετ Ανδρών. 
Ο νέος παίκτης μας αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2» και έχει ύψος 1,95 μ., ενώ προηγούμενες ομάδες του ήταν ο Α.Ο.Α. Αλεξανδρούπολης, ο Μαντουλίδης και Απόλλων Καλαμαριάς. Το 2019, μάλιστα, κατέκτησε με τον Μαντουλίδη το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, καθώς και την 5η θέση στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα.»