Γ΄Εθνική: Παραμένει «Μυτιληνιός» ο Σπύρος Βρονταράς

Στον Αιολικό θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο πρώην πορτιέρο των Πανθρακικού και Ξάνθης Σπύρος Βρονταράς, καθώς ανανεώσε τη συνεργασία του με τους Μυτιληνιούς.

Ο 35χρονος (11/12/1984) τερματοφύλακας με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη μεταγράφηκε στην Μυτιλήνη και τον Αιολικό τον Οκτώβριο του 2019, όπου η αγωνιστική του προσφορά και συμπεριφορά έκαναν τους νησιώτες να υπογράψουν μαζί του για έναν ακόμη χρόνο.

Πριν τον Αιολικό αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στη Γ’ Εθνική με την φανέλα της Καβάλας, λόγω ωστόσο ενός σημαντικού τραυματισμού στα δάκτυλα, σε συνδυασμό με τις εμφανίσεις του Γιώργου Δήμιζα δεν αγωνίστηκε λεπτό στους «αργοναύτες».

Ο έμπειρος τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κανάρη Θεσσαλονίκης, για να έρθει το 2004 στην Κομοτηνή για σπουδές. Εκεί φόρεσε την φανέλα του Πανθρακικού της Δ’ Εθνικής. Συνέχισε να αγωνίζεται σ’ αυτόν και στις τρεις τότε επαγγελματικές κατηγορίες ως το 2010, καταγράφοντας με την ομάδα της Θράκης 66 συμμετοχές σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική. Την περίοδο 2010-11 πήρε μεταγραφή για τη Ξάνθη, στην οποία δεν κατέγραψε ωστόσο κάποια επίσημη συμμετοχή. Αργότερα, το 2013 πέρασε ξανά από την Θράκη ώστε να ξαναγωνιστεί με την φανέλα του Πανθρακικού. Στην δεύτερη θητεία στην Κομοτηνή μέτρησε 6 συμμετοχές και αποχώρησε έπειτα από ένα εξάμηνο.

Γενικότερα έχει μια πλούσια καριέρα σε πολλούς ελληνικούς συλλόγους, μετρώντας πάνω από 156 συμμετοχές. Πέραν Πανθρακικού και Ξάνθης, έχει αγωνιστεί σε Φωκικό, Παναχαϊκή, Κέρκυρα, Απόλλων Πόντου, Νίκη Βόλου, Παναχαϊκή (δεύτερη φορά) και Καβάλα.

Η ανακοίνωση του Αιολικού:

«O ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Σπύρο Βρονταρά.

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τη χρονιά που πέρασε με το ταλέντο του κάτω από τα δοκάρια, αλλά και με το ήθος και την παιδεία του, συνεχίζει να ανήκει δυναμικά στο ρόστερ της ομάδας μας.

Μια ομάδα, ένα νησί!»