Αναστολή λειτουργίας των τμημάτων υποδομής της Ξάνθης για τη νέα σεζόν!

Ακόμη ένα πλήγμα δημιουργεί η αναπάντεχη κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις του ΑΟΞ, καθώς προκύπτουν προβλήματα και με την λειτουργία των διαχρονικά επιτυχημένων ακαδημιών του.

Η γενικότερες εξελίξεις σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς, αλλά και οι αποφάσεις της ΕΠΟ αναφορικά με την διεξαγωγή των μπαράζ με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης καθιστούν αδύνατη μέχρι νεωτέρας την έναρξη λειτουργίας των ακαδημιών της Ξάνθης, όπως γνωστοποίησε η ίδια η ΠΑΕ με ανακοίνωση της.

Η ανκοίνωση της ΠΑΕ ΑΟ Ξάνθης:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ξάνθη Π.Α.Ε. προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων (προπονητών, ποδοσφαιριστών, γονέων) του Τμήματος Υποδομών και Ανάπτυξης αναφέρει τα παρακάτω:

Με βάση τις δηλώσεις του κ. Πανόπουλου σε σχέση με τις επικείμενες αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και τις αναφερόμενες καταληκτικές ημερομηνίες, αλλά και τις επικείμενες αποφάσεις της Ε.Π.Ο. σχετικά με τη διεξαγωγή των μπαράζ και τις ημερομηνίες τέλεσης των, η έναρξη λειτουργίας όλων των τμημάτων υποδομής για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ό,τι αυτή συμπεριλαμβάνει (έναρξη αγωνιστικής προετοιμασίας, δοκιμές ποδοσφαιριστών, μεταγραφικές κινήσεις, κατάρτιση των ρόστερ …) δεν είναι δυνατή με τις προαναφερόμενές συνθήκες!!!

Η επανέναρξη λειτουργίας των Τμημάτων Υποδομής θα γίνει το ταχύτερο δυνατό και με τον αποτελεσματικότερο τρόπο μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, η ομαλότητα και η τάξη αποκατασταθούν και σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν!»