Ανακοίνωση ΚΟΞ για τη λήξη της σεζόν και την υπερηφάνεια για την προσπάθεια των δύο αθλητών του

Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης για την ολοκλήρωση της κολυμβητικής σεζόν, εκφράζοντας υπερηφάνεια για την προσπάθεια και τις επιδόσεις των δύο αθλητών του, που προσπάθησαν να κρατήσουν ψηλά την σημαια του.

Αναλυτικά έχει ως εξής:

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου έπεσε η αυλαία του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κολύμβησης κατηγοριών (από 13 έως 17 ετών) 2019-2020 που σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της κολυμβητικής χρονιάς.
Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης έλαβε μέρος με δύο αθλητές του, την Τζούμα Ευαγγελία στην κατηγορία Κορασίδων και τον Μουτουσίδη Κωνσταντίνο Νικόλαο στην κατηγορία Παμπαίδων.
Σε ένα πρωτάθλημα διαφορετικό από όσα ξέραμε μέχρι σήμερα, αποτέλεσμα της πανδημίας που έπληξε όλο τον πλανήτη και επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τη ζωή όλων μας.
Οι αθλητές μας , εφόσον είχαν ήδη πιάσει τα όρια για τη συμμετοχή τους, έλαβαν μέρος στο ενοποιημένο πανελλήνιο πρωτάθλημα της περιφέρειας μας υπό συνθήκες που δεν είχαν συνηθίσει να αγωνίζονται , χωρίς προκριματικούς και τελικούς και με την μικρότερη δυνατή (χρονικά) προετοιμασία λόγω του γενικού κλεισίματος που υπεβλήθη στην χώρα μας.
Ο Κ.Ο.Ξ. με την ανακοίνωση της λήξης της καραντίνας , κατέβαλε τιτάνιες προσπάθειες να βρει δεξαμενή για να φιλοξενηθούν οι δύο αθλητές μας ώστε να κάνουν την απαραίτητη προετοιμασία. Θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα να υποστηρίζουμε τους αθλητές μας , να υπερπηδάμε κάθε εμπόδιο για την εξέλιξή τους και να τους ανοίγουμε πάντα δρόμους προς την επιτυχία δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για εξαιρετικές επιδόσεις, όπως πράττουμε τα τελευταία έξι δύσκολα χρόνια. Οι αθλητές μας έδειξαν απίστευτη προσαρμογή στα νέα δεδομένα κάτω από τα οποία ξεκίνησαν οι προπονήσεις, συγκινητική προσήλωση και παρουσία σε αυτές και ένα αξιοζήλευτο πάθος για να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για τους αγώνες, άλλωστε μας το έχουν δείξει τα τελευταία χρόνια, που μάχονται χωρίς κολυμβητήριο, ότι αυτά τα παιδιά έχουν πυγμή και θέληση για να πετύχουν στη ζωή τους σε όλα τα επίπεδα.
Τα παιδιά της Ευαγγελίας Πολίτου, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στους αγώνες που διεξήχθησαν. Οι αθλητές μας προσπάθησαν και ξεπέρασαν τις ατομικές τους επιδόσεις μέσα από τον υψηλό ανταγωνισμό κάνοντας νέα ατομικά ρεκόρ και κατέκτησαν εξαιρετικές θέσεις στη Πανελλήνια γενική κατάταξη. Οι αθλητές μας πλέον συγκαταλέγονται στον πίνακα με τους 50 καλύτερους χρόνους στην Ελλάδα. Ενδεικτικά αναφέρουμε : η Τζούμα Ευαγγελία 32η στα 50μ Ύπτιο και ο Μουτουσίδης Κωνσταντίνος Νικόλαος 23ος στα 200μ Μικτή Ατομική.
Είμαστε περήφανοι για τους αθλητές του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης που για μια ακόμη φόρα απέδειξαν ότι με κόπο, υπομονή και πείσμα μπορείς να πετύχεις τα όνειρά σου. Ένα μεγάλο μπράβο στους κολυμβητές μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη την χρονιά και την αγωνιστικότητα που έδειξαν στη διάρκεια των αγώνων.
Συγχαρητήρια στους κολυμβητές μας που αγωνίστηκαν, που προσαρμόστηκαν στις νέες συνθήκες και στο τέλος τα κατάφεραν!!
Συμπέρασμα : Όταν θέλουμε, όλοι μαζί, κάνουμε τα πάντα.Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην προπονήτριά μας Ευαγγελία Πολίτου η οποία στηρίζει και βρίσκεται ΠΑΝΤΑ δίπλα στα παιδιά πιστεύοντας στις δυνατότητες τους και καταβάλλοντας τις μέγιστες προσπάθειες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Σας ευχόμαστε καλή ξεκούραση, καλό καλοκαίρι και η νέα κολυμβητική περίοδο να μας βρει χωρίς απρόοπτα και με ανοιχτό το κολυμβητήριο μας!!!