Γ’ Εθνική: Συμφώνησε και επιστρέφει ο Γιάννης Μελαδιανός στον Αρίωνα Ξάνθης

Ο Αρίωνας Ξάνθης ανακοίνωσε την συμφωνία με τον 17χρονο ταλαντούχο φόργουορντ Γιάννη Μελαδιανό που επιστρέφει στην ομάδα μετά από δύο χρόνια.

Πρόκειται για μια σημαντική ενίσχυση σε δύο τμήματα του Αρίωνα, καθώς όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση ο Μελαδιανός θα αγωνίζεται τόσο για το εφηβικό τμήμα του Χρήστου Παπαδόπουλου, τόσο για το ανδρικό του Γιάννη Θερμού.

Η ανακοίνωση του Αρίωνα:

«Η οικογένεια του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ χαιρετίζει με μεγάλη χαρά την επιστροφή του Γιάννη Μελαδιανού! Ο Γιάννης σε ηλικία 5 ετών ξεκίνησε το μπάσκετ στην Ασπίδα Ξάνθης, 8 συνέχισε στην Ακαδημία του ΓΑΣ Αρίων.Στα 14 συμμετείχε στην αποστολή όπου κατέκτησαν την 5η θέση με την ομάδα του ΓΑΣ Αρίων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων. Στα 15 του πήρε την πρώτη μεταγραφή στον Πανσερραϊκό -Αριστοτέλειο όπου οδήγησε την ομάδα του Παιδικού τμήματος στο final4 της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.Επίσης στον Πανσερραϊκό αγωνίστηκε και στο Εφηβικό τμήμα και την ίδια χρονιά συμμετείχε και στις προπονήσεις κλιμακίου Εθνικής Παίδων Βορρά.Σε ηλικία 16 χρόνων πήρε μεταγραφή στην Χ.Α.Ν.Θ Θεσσαλονίκης , αγωνίστηκε στο Εφηβικό τμήμα κατακτώντας την 2η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ . Είχε συμμετοχες και στην αντρική ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής κατηγορίας.Ο Γιάννης θα αγωνιστεί με το Εφηβικό τμήμα αλλά και με το Ανδρικό στη Γ’ Εθνική κατηγορία του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣΕίναι πολύ όμορφο που παίχτες που έπαιξαν στον ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ επιστρέφουν για να αγωνιστούν στην ομάδα μας!Είναι ο τρίτος κατά σειρά παίχτης μετά τον Μιχάλη Σιδηρόπουλο κσι τον Χαράλαμπο Σαββουλιδη.»