Γ’ Εθνική: Εξελίσσεται και στα τεχνικά μέσα η Ένωση Αλεξανδρούπολης

Στα πρότυπα μεγάλων ομάδων προσπαθεί να μπει η ομάδα από την Αλεξανδρούπολη, δινόντας σημαντική βάση πέραν του αγωνιστικού και στο επικοινωνιακό κομμάτι.

Ένα χρόνο μετά την σύστασή της η Ένωση Αλεξανδρούπολης έχει σκοπό να καθιερωθεί ως ένα σημαντικό μέγαεθος για το ποδόσφαιρο του Έβρου και της Θράκης γενικότερα. Οι ανθρωποί της ομάδας γνωρίζουν ωστόσο πως για να γίνει αυτό δεν χρείαζεται απλά αναβάθμιση του αγωνιστικού τομέα, αλλά και άλλων επίσης σημαντικών τομέων όπως εκείνος της επικοινωνίας.

Μετά το άνοιγμα στο κόσμο της πόλης, τη συνέντευξη μια φορά την βδομάδα, τώρα η ομάδα θα έχει και το δικό της κανάλι στο Youtube εκτός της δυναμικής της παρουσιας στο διαδίκτυο μετά τους επίσημους λογαριασμούς σε Facebook και Instagram.

Βεβαιώς μέσα στην εβδομάδα πέραν της καθιερωμένης ενημέρωσης για την προπόνησης της Ένωσης, αναμένονται και ανακοινώσεις μεταγραφών που θα ενισχύσουν σημαντικά τον σύλλογο που έχει θέσει υψήλες φιλοδοξίες ενόψει της νέας χρονιάς.

Η σχετική ενημέρωση από την ομάδα της πρωτεύουσας του Έβρου:

«Δεν σταματάμε να δουλεύουμε.

Συνεχίζουμε να εξελίσσουμε και αναβαθμίζουμε την εικόνα μας.Σας παρουσιάζουμε το επίσημο κανάλι της ομάδας μας στο You Tube.

Αγώνες, Προπονήσεις, Ανακοινώσεις & Δηλώσεις, Εκδηλώσεις, όλα τα βίντεο στο δικό μας κανάλι.»