Χωρίς Μπανιώτη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου της Πάτρας

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου της Πάτρας είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός για τον κλασικό αθλητισμό φέτος, δεδομένου ότι όλες οι διεθνείς διοργανώσεις έχουν ανασταλεί.

Η δημοσιοποίηση ωστόσο των καταρχήν λιστών με τους συμετέχοντες και τις συμμετέχουσες σε αυτό, ξεχωρίζει η… απουσία του ονόματος του Κώστα Μπανιώτη.

Ο Κομοτηναίος πρωταθλητής του ύψους φλερτάρει με το ενδεχόμενο να σταματήσει την καριέρα του, όπως είχε προγραμματίσει φέτος ή να προσπαθήσει να δώσει το παρών σε μία ακόμα διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκυο, εφόσον φυσικά διεξαχθούν.

Η αναβολή ανέτρεψε όλα τα δεδομένα που υπήρχαν και για τον θρακιώτη άλτη. Πλέον, με δεδομένο ότι φέτος δεν υπήρξαν διεθνείς αγώνες, αποφάσισε με τον προπονητή του Γιώργο Τσκούγκο να μην φορτσάρει ιδιαίτερα και έτσι δεν δηλώθηκε για την Πάτρα.

Μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδας τα τελευταία σχεδόν 15 χρόνια (φωτο απο την περσινη του συμμετοχή και πρωτιά), θα δοθεί φέτος η ευκαιρία σε έναν άλλον να κατακτήσει τον πανελλήνιο τίτλο. Πιθανότατα τον Αντώνη Μάστορα που αποτελεί μεγάλη ελπίδα του μέλλοντος για το αγώνισμα στην Ελλάδα και ο οποίος ανήκει πλέον στο προπνητικό τιμ του Τσούγκου και προπονείται μαζί με τον Μπανιώτη.