Αίτημα και από Απόλλωνα Σμύρνης στην ΕΠΟ να ΜΗΝ οριστεί μπαράζ: «Παρήλθαν οι ημερομηνίες»

Ο Απόλλων Σμύρνης που είχε επιλέξει την σιωπή όλο αυτό το διάστημα, λίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας αποφάσισε και αυτός επιτέλους να τοποθετηθεί στην περίπτωση του μπαράζ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κατά την διάρκεια του ΔΣ της SL2 οι εκπρόσωποί του δήλωσαν όταν δεν μπορεί πλέον να γίνει μπαράζ καθώς παρήλθαν οι ημερομηνίες και αν έπρεπε να γίνει, έπρεπε να έχει ήδη γίνει.

Δεν είναι γνωστό αν έχει σταλεί και κάποιο εξώδικο στην ΕΠΟ, όπως έκανε ήδη η ομάδα των Χανίων. Η ουσία είναι ότι και οι δυο ομάδες των μπαράζ, δηλαδή τόσο η Ξάνθη όσο και ο Απόλλων αντιτίθενται στην διεξαγωγή τους.

Με αυτά τα δεδομένα πάμε στις 5.00 το απόγευμα στην κρίσιμη συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ που θα λάβει και την σχετική απόφαση. Ουσιαστικά η απόφαση είναι αναδιάρθρωση με αύξηση ομάδων στην SL1 (κάτι στο οποίο αντιτίθεται όμως η UEFA, FIFA και η SL1 συμπεριλαμβανομένης και της Ξάνθης) ή όχι, οπότε θα πρεπει να οριστει μπαράζ τον Αύγουστο (κάτι που προκαλεί αντιδράσεις από Απόλλωνα, Ξάνθη αλλά και Χανιά, Πανιώνιο που επιχειρούν με αυτόν τον τρόπο να αποκομίσουν κέρδη).