Football League: Αιφνιδιαστικό τέλος της συνεργασίας του Πολίμου με τη Ρόδο για χάρη της Νίκης Βόλου

Ούτε στο «Νησί των Ιπποτών» έμελλε να στεριώσει για παραπάνω από (κοντά) δύο μήνες ο Καλαματιανός πρώην αμυντικός του Πανθρακικού Ηλίας Πολίμος που συνεχίζει στην Νίκη Βόλου.

Ασφαλώς και αποτελεί μία απρόσμενη εξέλιξη για τα «ελάφια» (όπου θα είχε συμπαίκτες τους Δημήτρη Χασομερη και Γιάννη Πεχλιβανόπουλο), από την άποψη πως αποκτήθηκε ως μία πολύ αξιόπιστη λύση για το δεξί άκρο της άμυνας.

Ο λόγος είναι ότι θέλει να παίξει στην  SL2 και για την ώρα τουλάχiστον και η Νίκη Βόλου υα  είναι φέτος στη Super League 2. Μάλιστα η Ρόδος, με το που έφυγε ο Πολίμος και από τα Ελάφια, απέκτησε τον   Χρυσόστομο Ρεβυθόπουλο από τον Πλατανιά!

Μάλιστα έκανε το ντεμπούτο με τη φανέλα της Νίκης Βόλου στην φιλικη ήττα 0-2 από την Λάρισα. Ο Πολίμος είχε δώδεκα συμμετοχές στον Πανθρακικο μέχρι την διάλυση της ομάδα. Ο γεννημένος στις 1 Σεπτεμβρίου 1995 ακραίος δεξιος μπακ και ξεκίνησε την  καριέρα του απο τους νέους του Πανιωνίου.  Ακολούθησε συμμετοχή του στην Νότιγχαμ Φορεστ, και κατόπιν έπαιξε σε Πανιώνιο, Πανθρακικό, Παναχαϊκή, Αχαρναϊκό και Ιωνικό. Εχει ακόμη δέκα συμμετοχές στην Κ18 και Κ19 στην Εθνική Ελλάδος.

Αναλυτικά: «Για οικογενειακούς λόγους του ίδιου και με την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης λύθηκε το συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή , Ηλία Πολίμου.

Η ΠΑΕ Ρόδος του εύχεται καλή δύναμη και καλή συνέχεια στην ζωή του».