Πανελλήνιο Στίβου Κ20: Ενα ακόμα μετάλλιο ο Μαντζαρίδης από την Ορεστιάδα και τρία καλά θρακιώτικα πλασαρίσματα

Με ένα ακόμα μετάλλιο που προστέθηκε στα τρία του Σαββάτου και τρία καλά πλασαρίσματα στις ρίψεις και την παρατεταμένη ταχύτητα, ολοκληρώθηκε για τους Θρακιώτες αθλητές το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων – Νεανίδων που φιλοξενήθηκε στο στάδιο Οι Ζωσιμάδες των Ιωαννίνων.

Μετά τα 1.500 μέτρα κατέκτησε μετάλλιο και στα 800 μέτρα ο Γιώργος Μαντζαρίδης του Πολυνίκη Ορεστιάδας. Συγκεκριμένα ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου με χρονο 1.55.20 (μολις για δυο εκατοστά του δευτερολέπτου δεν κατάφερε να κερδίσει το αργυρό αντί για το χάλκινο μετάλλιο).

Για λίγο έμεινε εκτός βάθρου ο Γιάννης Εμμανουηλίδης του Διομήδη Ξάνθης. Στα 400 μέτρα τερμάτισε 4ος με χρόνο 56.30 καταλαμβάνοντας την 2η θέση στην 1η σειρά, η οποία όμως αποδείχθηκε πιο αργή από την άλλη που έδωσε τους δύο πρώτους νικητές.

Από εκεί και πέρα ψηλά πήγαν και οι ρίψεις του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Στην σφαιροβολία νεανίδων η Ιωάννα Αραμπατζή κατέκτησε την 5η θέση με επίδοση 11.21μ. Στον τελικό της δισκοβολίας εφήβων ο Αθανασιος Τσιακιρούδης αναδείχθηκε 6ος με επιδοση 39.30μ.