North Area Circuit: Πρωταθλητές 2020 οι Μπανιώτης – Τερζόγλου! Αποκλεισμός πριν τα προημιτελικά για τους Κουμεντάκη/Δαλακούρα Κ.

Τεράστια επιτυχία για το Θρακιώτικο δίδυμο, των Μπανιώτη και Τερζόγλου καθώς κατάφεραν να κατακτήσουν το North Area Circuit 2020 κάτω από νέες συνθήκες λόγω του COVID19.

Οι νεαροί αθλητές έκαναν τρομερά πράγματα και αφού κατέκτησαν το τουρνουά στην Ολυμπιαδά με τους πόντους που συγκέντρωσαν κατάφεραν να κατακτήσουν και το North Area 2020.

Κρίσιμος αγώνας για τους ίδιους ήταν ο ημιτελικός με τον “κακό δαίμονα” τους, το δίδυμο Νιώπα / Παπαδημητρίου, όπου με μια εξαιρετική εμφάνιση τους κέρδισαν με 2-0 σετ (21-15 και 21-16).

Στον τελικό κέρδισαν τους Ιωαννίδη και Μονιάκη και έτσι το “κουτσουρεμένο” από άποψη αγώνων μπιτς βόλεί καλοκαίρι ολοκληρώθηκε με έναν σημαντικό τίτλο για το Θρακιώτικο δίδυμο.

Τέλος το Εβρίτικο δίδυμο των Κουμεντάκη και Δαλακούρα Κώστα κατάφερε να προκριθεί από τον όμιλο στα προκριματικά για την οχτάδα, όπου ηττήθηκαν από τους Νιώπα και Παπαδημητρίου με 2-0 (22-20,21-15) και έτσι δεν προχώρησαν περισσότερο καταλαμβάνοντας την 9η θέση.