ΕΠΣ Έβρου: Καρέ ανανεώσεων με το μέλλον στον Ηρακλή Σαγήνης

Τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ θα παραμείνουν και την νέα χρονιά στον Ηρακλή Σαγήνης.

Πιο συγκεκριμένα με την ομάδα συνεχίζουν οι νεαροί που προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας. Αυτοί είναι οι 19χρονος Χρήστος Μπατζίδης, 18χρονος Νίκος Νικολαΐδης, 17χρονος Χρήστος Μπαλουξής και 15χρονος Δημήτρης Κολιούδης.

Στη Σαγήνη καταφέρνουν να κρατάνε ζωντανό το τοπικό στοιχείο στο δυναμικό που θα έχει ο στα χέρια του και αυτό μόνο ικανοποίηση προκαλεί στις τάξεις του σωματείου.

Ο Χρήστος Μπατζίδης (πάνω αριστερά) είναι γεννημένος το 2001 και αγωνίζεται σαν αριστερός μπακ. Πέρσι αγωνίστηκε σε λίγα παιχνίδια λόγω του ότι υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία. Τη νέα χρονιά θα επανέρθει ώστε να βοηθήσει στα μέγιστα την ομάδα.

Ο Νίκος Νικολαΐδης (πάνω δεξιά) είναι γεννημένος το 2002 και αγωνίζεται ως σέντερ μπακ και δεξί μπακ. Στην αντρική ομάδα παίζει τα τελευταία 3 χρόνια και πέρσι ήταν ένας από τους βασικούς μπακ στην ομάδα και έβγαλε μια γεμάτη χρονιά πιάνοντας υψηλά στάνταρ.

Ο Χρήστος Μπαλουξής (κάτω αριστερά) είναι γεννημένος το 2003 και αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στα δύο άκρα της άμυνας και είναι πραγματικό μηχανάκι.

Ο Δημήτρης Κολιούδης (κάτω δεξιά) είναι γεννημένος το 2005 αποτελώντας τον πιτσιρικά της παρέας. Πέρσι ανέβηκε στην αντρική ομάδα παίρνοντας αρκετά παιχνίδια αγωνιζόμενος ως δεξί χαφ πετυχαίνοντας τρία γκολ με χατ τρικ. Έδειξε ότι έχει όλα τα χαρακτηριστικά και τα στοιχεία για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αντρική ομάδα.