Αντί για Ιεράπετρα στον Βλαχιώτη και με στόχο τους 800 αγώνες πρώην προπονητής του Ορέστη Ορεστιάδας

Τελικά στην Πελοπόννησο και στον Αστερα Βλαχιώτη θα είναι αντι για την Ιεράπετρα ο έμπειρος και στο ξεκίνημά του πρώην τεχνικός του Ορέστη Ορεστιάδας, Γιώργος Βαζάκας.

Ο 60χρονος προπονητής αποχώρησε πρόσφατα από τον ΟΦ Ιεράπετρας (έκατσε τρεις μέρες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας) ενώ έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, σε Ορεστιάδα (1994-97), Ασπρόπυργο, Ολυμπιακό Βόλου, Αναγέννηση Καρδίτσας, Καλλονή, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία, Τρίκαλα, Τύρναβο, Καλαμάτα, Ιωνικό, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Πανιώνιο, Καλλιθέα, Πιερικό και Αχαρναϊκό. Σα ποδοσφαιριστής διακρίθηκε στην Καλαμαριά.

Ο Αστέρας Βλαχιώτη κατέκτησε πέρσι τον τίτλο του 7ου ομίλου της Γ Εθνικής και τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο ιδιος μιλώντας στο metrosport λίγο πριν την συμφωνία του με τον Βλαχιώτη ανέφερε:«Είχα φύγει πάλι ο ίδιος από τα Γιάννινα. Τώρα πήγα στην Ιεράπετρα και σε δύο μέρες αποχώρησα. Η αλήθεια ποια είναι. Συμφωνήσαμε σε όλα, αλλά υπήρχαν κάποιοι παράγοντες που δεν μπορούσα να ξεπεράσω. Είναι θέμα της οικογένειας και θεώρησα σωστό να μιλήσω και να τους πω ότι δεν θα είμαι αυτός που πρέπει. Ο ουσιαστικός λόγος είναι αυτός. Καλύτερα να φύγεις την δεύτερη μέρα παρά να πεις το πρόβλημά σου αφού θα έχεις πάρει τον πρώτο μισθό. Πρέπει να έχεις και κότσια να το κάνεις αυτό. Θέλω να είμαι καθαρός απέναντι στο σωματείο» τόνισε και συνέχισε: 

«Όσον αφορά τα Γιάννινα, το 2000 υπήρχε κυκεώνας με προβλήματα, γι’ αυτό είχα φύγει. Αυτά είναι παρελθόν. Είμαι 28 χρόνια γεμάτα προπονητής, έχω αλλάξει 24 ή 25 ομάδες. Δεν έφευγα μόνο, με απέλυαν κιόλας. Έμεινα και παραπάνω από ένα χρόνο σε κάποιες ομάδες. Θα προσπαθήσω να κάνω ρεκόρ. Τώρα έχω πάνω από 650 συμμετοχές σαν προπονητής και θέλω να φτάσω πάνω από 800. Θα ξεκινήσω με ομάδα την άλλη εβδομάδα. Κάποια στιγμή πρέπει να δουλέψω στον Βορρά. Δεν δούλεψα ποτέ στην ομάδα της καρδιάς μου, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς».