Πέρασε στα ΤΕΦΑΑ ο Φίλιππος Δημητριαδης και διεκδικείται από Πανθρακικό και ομάδες του Έβρου

Την εισαγωγή του στα ΤΕΦΑΑ Κομοτήνης πέτυχε ο 17χρονος Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός Φίλιππος Δημητριάδης, με συλλόγους της περιοχής και όχι μόνο να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.

Την περασμένη σεζόν ο γιος του παλάιμαχου παίκτη ΑΟΞ, Καλαμαριάς και Άρη Γιάννη Δημητριάδη αγωνιζόταν στον Ηρακλή Ζυγού με προπονητή τον πατέρα του, όπου μαζί με τον επίσης νεαρό Δημήτρη Βαφειάδη (πήγε στο Άβατο) αποτέλεσαν τους «Βενιαμίν» της περασμένης σεζόν στο πρωτάθλημα, στο οποίο τους δώθηκαν αρκετές ευκαιρίες.

Ο Δημητριαδής ωστόσο έδειξε πως μπόρεσε να συνδυάσει το ποδόσφαιρο με τις σχολικές του υποχρεώσεις στην Γ’ Λυκείου, καθώς κατόρθωσε μέσω των Πανελληνίων να εισαχθεί στα ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου στην Κομοτηνή και έτσι να ασχοληθεί πιο ενεργά με τον αθλητισμό.

Για τον γαλουχημένο ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής της Ξάνθης, όπου συμμετείχε ως το 2019 με την Κ17, έχουν δείξει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες της Ροδόπης όπου θα μένει μόνιμα ο Δημητριάδης, όπως ο Πανθρακικός, της Ξάνθης όπου τον γνωρίζουν καλά, αλλα και του Έβρου με την Αλεξανδρούπολη και την ΑΕΔ παρά την απόσταση να κοιτούν την ενδιαφέρουσα αυτη περίπτωση.