Γ’ Εθνική: Τέλος στο όποιο ενδεχόμενο να βρεθεί ο Ηρακλής απέναντι στους Θρακιώτες

Η μη δήλωση της Δόξας Κάτω Καμήλας στο πρωτάθλημα τη Γ’ Εθνικής απώλεσε και το οποιοδήποτε ενδεχόμενο είχε διαφανεί τις προηγούμενες μέρες για να βρεθεί ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης απέναντι στις ομάδες της Θράκης τη φετινή σεζόν.

Ως γνωστόν την περασμένη εβδομάδα υπήρχε ένα έντονο φλερτ για να αγοράσει ο Ηρακλής το ΑΦΜ της Δόξας Κάτω Καμήλας. Αν συνέβαινε αυτό, όπως ο ίδιος ο πρόεδρος της Καμήλας είχε πει, ο Ηρακλής εκτός από τη συμμετοχή στη Γ’ Εθνική θα εξασφάλιζε τη συμμετοχή και στο νέο Κύπελλο Ελλάδος, αφού η Καμήλα κατέκτησε μέσω κλήρωσης το δικαίωμα συμμετοχής στον θεσμό.

Από την στιγμή ωστόσο που αυτό δεν έγινε μέχρι την Παρασκευή και κυρίως από την στιγμή που η Καμήλα ΔΕΝ δηλώθηκε στη Γ’ Εθνική, γίνεται αντιληπτό ότι το συγκεκριμένο σενάριο ξεθωριάζει. Πλέον ποιος ο λόγος ο Ηρακλής να αγοράσει το ΑΦΜ μιας ομάδας που ΔΕΝ θα λάβει μέρος στη Γ’ Εθνική; Ακόμα και να συμβεί όμως, αυτό που έχει σημασία είναι ότι ουσιαστικά παύεει να υφίσταται το ενδεχόμενο η Ηρακλής με αυτόν τον τρόπο να βρεθεί στον 1ο Όμιλο και να βρεθεί την προσεχή σεζόν απέναντι στις έξι Θρακιώτικες ομάδες της Γ’ Εθνικής.