«Ξυπνήστε ρεεεεε»! Κίνηση επώνυμων Ξανθιωτών να μεταπειστεί ο Πανόπουλος και να μείνει στην Ξάνθη

Στα σπάργανά της φαίνεται ότι βρίσκεται τις τελευταίες ώρες μια κίνηση από επώνυμους Ξανθιώτες για να μεταπειστεί ο Χρήστος Πανόπουλος και να παραμείνει στο τιμόνι της ΠΑΕ Ξάνθη και μετά τις 14 Αυγουστου.

Πρόκειται για κίνηση που έχει και παρελθόν, κυρίως με πρωτεργάτες του παλαιμάχους του ΑΟΞ. Αυτή τη φορά είναι ο γνωστός ασφαλιστής και ιδιοκτήτης στο παρελθόν του αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού της Ξάνθης Goal Radio, ο οποίος ανέλαβε την πρωτοβουλία.

Ανέβασε το απόγευμα της Παρασκευής ένα κείμενο στο facebook που ήδη έχει αρχίσει να κοινοποιείται από αρκετό κόσμο, ανάμεσά τους και ομάδες όπως ο Ορφέας Ξάνθης. Με αυτό καλούνται οι φίλαθλοι σε Πανξανθιώτικο Συλαλλητήριο με στόχο να παραμείνει ο Πανόπουλος.

Το κείμενο είναι το εξής:

ΠΑΝΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ….ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ…
ΠΑΝΟΠΟΥΛΕ ΜΕΙΝΕ…ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ..

Πέρασαν λίγες μέρες που ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ξάνθη, αποφάσισε να αποχωρήσει και να μεταβιβάσει σε νέο επενδυτή το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ομάδας. Δυστυχώς, κανένας δεν βγήκε να φωνάξει… “Πανόπουλε δε σε αφήνουμε να φύγεις, εδώ θα μείνεις, και θα σε στηρίξουμε όλοι”…!!!

Τώρα θα μου πείτε, ε και;; Τα λόγια μας θα ακούσει, η θα μετράει τα άδεια καρεκλακια στις κερκίδες;;; (Εδώ θα πείτε έχει κι αυτός μερίδιο ευθύνης, για πολλά τόσα χρόνια που δεν έδειξε ενδιαφέρον και τα άφησε να διαιωνίζονται)…!!!

Εάν όμως συμφωνούμε όλοι μας, ότι ο Πανόπουλος είναι ο ευεργέτης της Ξάνθης και της Θράκης μας, ο άνθρωπος που βοήθησε πολλούς στην περιοχή μας, άσχετους η σχετικούς με το άθλημα …. Γιατί τότε δεν κατεβαίνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε συλλαλητήρια ώστε να τον μεταπείσουμε για να μείνει, στην πόλη που την αγάπησε όπως λέει και στην Θράκη που του χρωστάει πολλά όπως εμείς λέμε;;;

Εάν ήταν μια “γκόμενα” που την γουστάρετε, και μαζί της περάσατε από τα αλώνια στα σαλόνια, και από τους χοντρογιακαδες και τα σπορτεξ, σας έμαθε να φοράτε μοντέρνο σπορ ντύσιμο και να σας μετράνε όλοι όπου κι αν ταξιδεύετε, τότε ρε μάγκες μου, αυτή την “γκόμενα” θα την αφήνατε έτσι απλά να ανοίξει την πόρτα και να φύγει;;;

Για μπείτε λίγο στη θέση του… Δέχεται πόλεμο από δέκα μεριές, και δίνει συνεχόμενες μάχες επιβίωσης, μεσα και έξω απο τα γήπεδα… Σε αίθουσες, και “κυλικεία”…!!! Εσείς που είστε σε όλο αυτό το σκηνικό;;; Καλό το πληκτρολόγιο, αλλά δεν κερδίζει μάχες…δεν ανεβάζει ψυχολογιες, δεν μεταπειθει τύπους σαν τον “περίεργο”…!!!

Είναι άνθρωπος ψυχολογίας…κυκλοθυμικός και όντως “περίεργος” Σίγουρα έχει τα δίκια του να πει ΑΝΤΙΟ… όσο κι αν τον πονάει… κοντά στις 3 δεκαετίες δεν ξεχνιούνται εύκολα…

Εμείς όμως πως μπορέσαμε να ξεχάσουμε μέσα σε λίγα 24ωρα;; Αλλάξαμε σελίδα μέσα σε λίγες ώρες… Γιατί;;; Ήταν ανεπιθύμητος;;; Μας έκανε κακό η παρουσία και η διοίκηση του…;;; Υπάρχει κανείς να πει ναι;;;;

Τότε γιατί δεν κατασκηνωνουμε στην κεντρική πλατεία μέχρι να τον μεταπείσουμε;;;;

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΡΓΑ….ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕ