Γ’ Εθνική: Συμφώνησε με την Ελπίδα Αμπελοκήπων ο νεαρός ταλαντούχος Πάνος Παπαδόπουλος

Τέλος από την ΑΕ Κομοτηνής ο 18χρονος ταλαντούχος σούτινγκ γκαρντ Πάνος Παπαδόπουλος από την ΑΕ Κομοτηνής, αφού ανακοινώθηκε από την Ελπίδα Αμπελοκήπων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Παπαδόπουλος, γιος του προπονητή της ΑΕΚ Νίκου, από την ερχόμενη σεζόν θα είναι μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης λόγω σπουδών, συνδυάζοντας τες με το μπάσκετ. Την περασμένη σεζόν ήταν από τους διακριθέντες στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, δείχνοντας πως έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Μάλιστα η Ελπίδα Αμπελοκήπων με την οποία συμφώνησε, αγωνίζεται τον έκτο όμιλο της Γ’ Εθνικής, κόντρα σε Αρίωνα και Ασπίδα Ξάνθης, από την οποία έχει περάσει.

Η ανακοίνωση της Ελπίδας Αμπελοκήπων:

«Ο σχεδιασμός της Ελπίδας Αμπελοκήπων για τη νέα σεζόν συνεχίζεται με έναν ακόμα μπασκετμπολίστα ο οποίος έχει διακριθεί στις μικρές ηλικίες και έχει λαμπρό μέλλον: Τον 18χρονο Παναγιώτη Παπαδόπουλο, με ύψος 1,96μ., που ενισχύει την ομάδα μας, έπειτα από τη θητεία του στην Α.Ε. Κομοτηνής και την Ασπίδα Ξάνθης, έχοντας να επιδείξει μεταξύ άλλων την κατάκτηση της 5ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων του 2019, όπου επιπλέον ήταν 4ος καλύτερος σκόρερ και 3ος ριμπάουντερ του πρωταθλήματος. Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογό μας και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα!»

Το μήνυμα της ΑΕ Κομοτηνής:

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να βλέπουμε παιδιά που ξεκίνησαν την ενασχόληση τους με το μπάσκετ στο κλειστό του 1ου λυκείου, δηλαδή στις ακαδημίες της ΑΕ Κομοτηνής να εξελίσσονται και να προοδεύουν. Ένα από αυτά τα παιδιά, ο Πάνος Παπαδόπουλος είναι έτοιμος να «ανοίξει τα φτερά» του και να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους. Ο Πάνος μας συμφώνησε με την Ελπίδα Αμπελοκήπων του Φοίβου Γυμνόπουλου ώστε να συνεχίσει εκεί την μπασκετική του καριέρα συνδυάζοντας την αγάπη του για το άθλημα με τις σπουδές.Ο Πάνος ζει και αναπνέει για το μπάσκετ και ταγμένος στο άθλημα από μικρή ηλικία. Πώς να έκανε διαφορετικά άλλωστε όταν πατέρας του είναι ο προπονητής του ανδρικού και ακαδημιών της ΑΕ Κομοτηνής Νίκος; Χρόνο με τον χρόνο βελτιωνόταν και γρήγορα έδειχνε πως τα προσόντα του ήταν μεγάλα.Αποκορύφωμα της μέχρι στιγμής μπασκετικής του πορείας ήταν η συμμετοχή του με την Ασπίδα Ξάνθης στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων, όπου αναδείχθηκε 4ος σκόρερ της διοργάνωσης και 3ος ριμπάουντερ. Πέρυσι ήταν βασικό μέλος στην εξαιρετική πορεία της ΑΕ Κομοτηνής στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΜΑΘ. Από ηλικία 16 ετών όμως ήδη είχε χρόνο συμμετοχής στην Γ΄ Εθνική με την ΑΕ Κομοτηνής αρχικά και εν συνεχεία με την φανέλα της Ασπίδας Ξάνθης.Πάνο σου ευχόμαστε μία σεζόν γεμάτη υγεία και πολλές όμορφες μπασκετικές στιγμές!»