Γ’ Εθνική: Στους πρωταθλήτες Δράμας ο Μιχάλης Δημητριάδης

Στην ΑΕ Αμπελοκήπων Δράμας θα αγωνίζεται από την επόμενη χρονιά ο Μιχάλης Δημητριάδης και θα βρεθεί αντίπαλος θρακικών ομάδων έπειτα από την ολοκλήρωση των σπουδών του στην Κομοτηνή.

Έπειτα από την επιστροφή του στο τοπικό πρωτάθλημα της Δράμας το καλοκαίρι του 2019 με την φανέλα της Δόξας Πετρούσας, όπου είχε συμπαίκτη τον επίσης γνωστό στο θρακικό ποδόσφαιρο Βαγγέλη Γάιδα, ο 25χρονος αμυντικός (τόσο ως κεντρικός όσο και ως δεξιός πλάγιος) παραμένει στον τόπο καταγωγής του, θα αγωνίζεται ωστόσο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς συμφώνησε με τους Αμπελόκηπους Δράμας που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκαναν το ντάμπλ και κέρδισαν την άνοδο στην εθνική κατηγορία.

Ο Δημητριάδης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Δόξας Δράμας, όπου παρέμεινε μέχρι τον ερχομό του στην Κομοτηνή λόγω σπουδών. Εκεί, εντάχθηκε στις ακαδημίες του Πανθρακικού, ενώ στο παρελθόν είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον ξένων σκάουτερ και το 2013 είχε υπογράψει στη γερμανική Άλεν, αλλά έναν χρόνο μετά επέστρεψε στον Πανθρακικό. Κατόπιν συνέχισε στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, από εκεί στους Προσκυνητές, με τους οποίους κατέκτησε ένα κύπελλο, ενώ στην τελευταία του χρονιά στην Ροδόπη αγωνιζόταν στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ (πρωτάθλημα και κύπελλο) στην ΕΠΣ Θράκης.