Γ’ Εθνική: Σούπερ κίνηση με Βαρσαμίδη για την ΑΕΔ!

Στην απόκτηση ενός εκ των μεγαλύτερων ταλέντων στο ποδόσφαιρο του Έβρου προχώρησε η ΑΕ Διδυμοτείχου, ανακοινώντας την μεταγραφή του Στέφανου Βαρσαμίδη.

Την στήριξη της στα νέα παιδιά, αλλά και παράλληλα στους γηγενείς ποδοσφαιριστές δείχνει έμπρακτα η ΑΕ Διδυμοτείχου, με τους απερχόμενους πρωταθλητές της ΕΠΣ Έβρου να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στα ταλέντα της περιοχής.

Αυτό άλλωστε δείχνει και η κίνηση απόκτησης του 19χρονου Στέφανου Βαρσαμίδη, που απότελει έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο μεσοεπιθετικό και ελπιδοφόρο για το μέλλον.

Ο Βαρσαμίδης γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου του 2001 μέσος, ξεκίνησε από τον Αθλητικό Όμιλο Καππαδοκών και αφού τον είδε μέχρι και η Άρσεναλ αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, με την φανέλα του οποίου αγωνίστηκε στις μικρές ομάδες. Στη συνέχεια ακολούθησε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης, για να συνεχίσει τα τελευταία 3 χρόνια στην Πάτρα και την Κ20 της Παναχαϊκής. Παρότι ωστόσο είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και είχε ακολουθήσει την προετοιμασία των Πατρινών στην Ολλανδία, αποχώρησε τον περασμένο Γενάρη ώστε να ξαναγυρίσει για δεύτερη φορά στον Ιπποκράτη, μένοντας εν τέλει στους «γιατρούς» για ένα εξάμηνο.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Διδυμοτείχου:

«Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Στέφανου Βαρσαμιδη ενός εκ των μεγαλύτερων ταλέντων της γενιάς του στον Έβρο

Ο Στέφανος είναι 19 ετών (21/5/01) και αγωνίζεται σαν “δεκάρι”,ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Καππαδοκίας όπου ξεχώρισε αμέσως και αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ όπου και αγωνίστηκε στην Κ15,συνέχισε στην Κ19 της Παναχαϊκής και πέρσι ανέβηκε στην πρώτη ομάδα και ακολούθησε την προετοιμασία στην Ολλανδία ,έπειτα επέστρεψε στον Ιπποκράτη απ όπου και αποκτήθηκε από την ομάδα μας.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μια χρονιά παραγωγική χωρίς τραυματισμούς.

Στέφανε καλώς ήρθες στην οικογένεια της Α.Ε.Δ!»