Γ’ Εθνική: Με στόχο την άνοδο η πρώτη συγκέντρωση της Ένωσης Αλεξανδρούπολης (+photos)

Με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο στην Β’ Εθνική, όπως επισήμανε στην ομιλία του και ο προπονητή Νίκος Ουσταμπασίδης, η ομάδα της Ένωσης Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε την πρώτη της συγκέντρωση και προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν.

Το παρών έδωσε και το νέο απόκτημα της ομάδας Χρήστος Καρτσαμπάς, ενώ όπως γνωστοποίησαν οι ιθύνοντες της Αλεξανδρούπολης, την άλλη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν δύο ακόμα ηχηρές μεταγραφές, ενώ πάντα είναι σε εξέλιξη το φλερτ με τους Δημήτρη Σιώπη και Γιώργο Λίτσκα που αγωνίζονται σε ανώτερες κατηγορίες αλλά πιέζονται να επιστρέψουν και να βοηθήσουν τη μεγάλη ομάδα της πόλης.

Συνολικά στην πρώτη προπόνηση βρέθηκαν πάνω από 30 ποδοσφαιριστές, αρκετοί νεώτεροι από τους οποίους από την ακαδημία του Παναγιώτη Λογαρά. Οπως ανακοίνωσε η ίδια η Ένωση, το παρών έδωσε και ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης Χρήστος Μαλαδένης που έχει αναλάβει χρέη σκάουτερ στη Βόρεια Ελλάδα για τις ακαδημίες της ΑΕΚ.

Στους παίκτες εκτός από τον κόουτς Ουσταμπασίδη μίλησαν ακόμα ο Παναγιώτης Λογαράς και ο Βασίλης Τσιομλεκίδης που έχουν αναλάβει χρέη γενικού γραμματέα της ομάδας ο πρώτος και υπευθύνου δημοσίων σχέσεων ο δεύτερος, ξεκαθαρίζοντας ότι φέτος οι στοχοι θα είναι ιδιαίτερα υψηλοί.

Μέσα στον επόμενο μήνα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και μια σημαντική συμφωνία από το εξωτερικό, που εφόσον προχωρήσει θα αλλάξει πραγματικά επίπεδο την Ένωση Αλεξανδρούπολης και θα την καταστήσει φαβορί της κατηγορίας για την άνοδο στην Football League, που είναι ξεκαθαρα ο στόχος της ομάδας που σχηματίζεται.