ΕΠΣ Ξάνθης: Συμπλήρωσε «10αδα» μεταγραφών με Τουμπαρίδη η Ελπίδα Γενισέας

Στις 10 μεταγραφικές κινήσεις ποδοσφαιριστών έφτασε αισίως η Ελπίδα Γενισέας με την απόκτηση και του Αλέξανδρου Τουμπαρίδη.

Συνεχίζεται το μεταγραφικό ντεμαράζ από την Ελπίδα Γενισέας που με την επανεκκίνησή της διοικητικά σκοπεύει να υπάρξει αναγέννηση και στο αγωνιστικό κομμάτι ώστε να θυμήσει σιγά σιγά την μεγάλη ομάδα της δεκαετίας του 80′ και 90′ που κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα και άλλα τόσα κύπελλα.

Έπειτα λοιπόν από τους Μιχάλη Χιονίδη, Ηλία Μακράκη, Κώστα Ξαντινίδη, Νίκο Πανταζίδη, Γιάννη Μπουνταγκίδη, Βαλέριο Δημητριάδη, Δήμο Βουλγαρίδη, Γιάννη Τσικούδη και Παναγιώτη Καριοφυλλάκη η Ελπίδα ανακοίνωσε και την απόκτηση του Αλέξανδρου Τουμπαρίδη και όπως τόνιζεται οι κινησεις της ομάδας δε σταματούν εδώ.

Ο Ξανθιώτης Τουμπαρίδης τα τελευταία χρόνια είχε πέρασματα από ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας όπως η Κεραμωτή, η Ένωση Παγγαιϊκού-Δρυάδος και ο Ατρόμητος Ακροβουνίου, ενώ έχει αρχίσει ήδη τα πρώτα του βήματα στην προπονητική, προπονώντας τις ακαδημίες της Ασπίδας Ξάνθης.

Η ανακοινώση της Ελπίδας Γενισέας:

«Η Ελπίς Γενισέας καλωσορίζει στην οικογένεια της, τον ποδοσφαιριστή Τουμπαρίδη Αλέξανδρο και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!»