Αφήνει την Δόξα Δράμας και αναλαμβάνει βοηθός του Δερμιτζάκη στην Βέροια ο Γιάννης Αποστολίδης

Ο Ξανθιώτης Γιάννης Αποστολίδης, που πέρυσι ήταν προπονητής στην Κ19 της Δόξας Δράμας και βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα των «Μαυραετών» (αρχικά με Κώστα Ανυφαντάκη, μετά με τον Κώστα Βασιλακάκη), αναμένεται να αναλάβει στενός συνεργάτης του Παύλου Δερμιτζάκη στο τεχνικό τιμ της Βέροιας.

Όλα αυτά βέβαια εκτός σοβαρού απροόπτου, αφού όπως επισημαίνει στο soccerpactor o Θεόφυλος Ψυχογιός, που είχε φέτος αναλάβει και το γραφείο Τυπου της Δόξας Δράμας και άρα έχει προφανώς εγκυρότατες πηγές, οι επαφές με τον Ξανθιώτη παλαίμαχο ποδοσφαιριστή προχώρησαν σημαντικά, σχεδόν στα όρια της προφορικής συμφωνίας. 

Ο 32χρονος Θρακιώτης πριν τη Δόξα εργάστηκε στα τοπικά Ξάνθης, με Αναγέννηση Θαλασσιάς και Κεσσάνη Ερασμίου, ενώ σταμάτησε νωρίς το ποδόσφαιρο, λόγω τραυματισμών, έχοντας αγωνιστεί σε Παναιτωλικό, Μακεδονικό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη. 

Ο Γιάννης Αποστολίδης παράλληλα αναμένεται να αναλάβει και το κομμάτι της ανάλυσης αγώνων και αντιπάλων για τη «Βασίλισσα» του Βορρά, ενώ άμεσα αναμένεται να ανακοινωθεί το νέο τεχνικό τιμ (όπου ίσως παραμένει ο προπονητής τερματοφυλάκων, Θόδωρος Γκίτκος), που δείχνει σχεδόν συμπληρωμένο (αναζητείται γυμναστής), άσχετα με την κατηγορία συμμετοχής. 

Στα μεταγραφικά, υπάρχει μεγάλη κινητικότητα για τους Ημαθιώτες, αλλά μόνος «κλεισμένος» φαντάζει ο έμπειρος Καστοριανός γκολκίπερ, Μάρκος Βελλίδης, που θα συνεργαστεί ξανά με τον Δερμιτζάκη, μετά την παλιά συνύπαρξή τους στον Διαγόρα Ρόδου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ - ΠΑΕ Δόξα Δράμας