Α2 Γυναικών: «Μπαμ» με Σωτηρίου και Νικολαΐδου για τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης

Συνεχίζεται η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ που έκανε εχθές το ThrakiSportS καθώς μετά την ανακοίνωση της Παπαστεφάνου στον Φοίνικα ακόμα δύο μεγάλα όνοματα μετακομίζουν στην Αλεξανδρούπολη λίγο πριν την λήξη των μετεγγραφών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε τις προ διετίας πρωταθλήτριες Α2 Γυναικών με τον ΠΑΟΚ απέναντι στην Νίκη Αλεξανδρούπολης, Χριστίνα Σωτηρίου και Αναστασία Νικολαϊδου, οι οποίες παράλληλα έχουν αγωνιστεί ξανά στον Έβρο και πιο συγκεκριμένα για την Βύσσα

Η ύψος 1,85 ακραία , Χριστίνα Σωτηρίου, επιστρέφει και αυτή για χάρη του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης, ο οποίος στο νήμα των μεταγραφών καταφέρνει να αποκτήσει μια πολύ σημαντική αθλήτρια για την νέα χρόνια. Η Σωτηρίου έχει αγωνιστεί επίσης σε ΜΝΤ, Άρη, Ερμής Δράμας, ΧΑΝΘ και Ανατόλια.

Όσον αφορά την Αναστασία Νικολαϊδου, η ύψους 1,70 πασαδόρος αποτελεί μια πολύ κρίσιμη και σημαντική προσθήκη εξαιτίας της θέσης στην οποία αγωνίζεται. Παράλληλα η Νικολαϊδου έχει αγωνιστεί σε Ανατόλια, ΠΑΟΚ, Εαρινό, Βύσσα, Αίαντα Κιλκίς αλλά και Πρωτέα Κορδελιού.

Η ανακοίνωση της ομάδας για την Σωτηρίου:

«Μόλις λίγα λεπτά πριν κλείσει το σύστημα για τις μεταγραφές είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε άλλη μια αθλήτρια που με την παρουσία της και το ήθος της κοσμεί τα Ελληνικά γήπεδα. Μεγάλη μας τιμή να εντάξουμε στην οικογένεια μας την Χριστίνα Σωτηρίου ( 1,85 ακραία). Το Δ.Σ και το προπονητικό επιτελείο καλωσορίζει την αθλήτρια και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»

Μόλις λίγα λεπτά πριν κλείσει το σύστημα για τις μεταγραφές είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε άλλη μια…

Geplaatst door Φοίνικας Αλεξανδρούπολης op Donderdag 30 juli 2020

Η ανακοίνωση της ομάδας για την Νικολαϊδου:

“24:00… Τέλος η κανονική περίοδος των μεταγραφών για την νέα σεζόν και κλείνουμε αυτή την περίοδο με μια κορυφαία αθλήτρια. Σας παρουσιάζουμε την Αναστασία Νικολαιδου με τα”μαγικά” δάχτυλα. Μια πασαδορος που μαζι με τις υπόλοιπες αθλήτριες του συλλόγου μας ανεβάζει επίπεδο. Το Δ.Σ και το προπονητικό επιτελείο καλωσορίζει την αθλήτρια και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.”

24:00… Τέλος η κανονική περίοδος των μεταγραφών για την νέα σεζόν και κλείνουμε αυτή την περίοδο με μια κορυφαία…

Geplaatst door Φοίνικας Αλεξανδρούπολης op Donderdag 30 juli 2020