Α2 Ανδρών: Οι αιτήσεις για wild card από ΓΕΑ και ΑΟΟ που αγνόησε η διοίκηση της ΕΟΠΕ για χάρη του… Περσέα

Η ΕΟΠΕ χορήγησε τις wild card για την Α2 Ανδρών αναφορικά με τον Βόρειο Όμιλο σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Ελπίδα Αμπελοκήπων (που αποχώρησαν από την Volley League) αλλά και τον… Περσέα Θεσσαλονίκης, μια κίνηση που προκάλεσε έκπληξη.

Γιατί αφήνει ανεξήγητο τον λόγο που χορηγείται wild card στην ομάδα του Περσέα της Θεσσαλονίκης και την ίδια στιγμή ΔΕΝ δόθηκαν αντίστοιχες κάρτες στις δυο ομάδες του Έβρου που είχαν αιτηθεί κάτι αντίστοιχο. Η μία ομάδα όπως είχε αποκαλύψει το ThrakiSportS ήταν ο ΑΟ Ορεστιάδας.

Ωστόσο αίτηση για wild card είχε υποβάλει και η ΓΕΑ, όπως αποκαλύπτει σήμερα το ThrakiSportS. Μάλιστα και οι δυο ομάδες του Έβρου έχουν κάθε λόγο να φωνάζουν. Ασφαλώς και δεν θεωρούν ότι κακώς δόθηκε η κάρτα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Αυτό το επικροτούν.

Ωστόσο αφού είδαν να χορηγείται κάρτα σε ομάδα της Θεσσαλονίκης, δεν μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό ο λόγος που κόπηκε το αίτημα των δυο ομάδων του Έβρου, ειδικά από την στιγμή που η Γενική προκήρυξη των πρωταθλημάτων της ΕΟΠΕ έδεινε την δυνατόητα στο ΔΣ της και για επιπλέον wild cards.

Δείτε παρακάτω τα αιτήματα από ΓΕΑ και ΑΟΟ: