Super League: Συμφώνησε και έρχεται Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Μάνουελ Ρόκα

Ρόκα εις… διπλούν στον Παναθηναϊκό καθώς μετά τον Τσάβι Ρόκα που είναι ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων θα ενταχθεί στο τριφύλλι και ο πρώην παίκτης αλλά προπονητής του Πανθρακικού Μάνουελ Ρόκα.

Επιβεβαιώνονται έτσι οι πληροφορίες που είχαν μεταφρθεί και από το ThrakiSportS και ανέφεραν ότι ο πρώην προπονητης προπονητής σε Πανθρακικό, Ολυμπιακό Βόλου, Πλατανιά, Δόξα Δράμας και Ηρακλή είχε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας για επιστροφή στην Ελλάδα μέσω του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο αυτό που ανατρέπει όσα ξέραμε είναι ότι ο 44χρονος Ισπανός δεν έρχεται για να ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο των πράσινων αλλά για να είναι δίπλα στον… Τσάβι Ρόκα και να τον βοηθήσει στο κομμάτι του σκάουτινγκ.

Το τριφύλλι ουσιαστικά τα τελευταία χρόνια είχε μείνει άπραγο σε αυτόν τον τομέα, αλλά ο Εμάνουελ Ρόκα σύμφωνα με σημερινές διαρροές προορίζεται για να καλύψει το κενό σε αυτόμ.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ρόλο που θα έχει ο Ρόκα στον Παναθηναϊκό αλλά γεγονός είναι ότι ιδιαίτερα αγαπητός στους Κομοτηναίους Ισπανός θα βρίσκεται εντός των επόμενων ωρών, ίσως και την Παρασκευή στην Αθήνα για λογαριασμό του τριφυλλιού.