Νικήθηκε από τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 20 ετών ο φοιτητής του ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ Χρήστος Κρημνιανιώτης

Βουβός ο πόνος για την ακαδημαϊκή κοινότητα του ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης που μέσα σε τρεις μήνες αποχαιρετά έναν ακόμη φοιτητή, τον Χρήστο Κρημνιανιώτη με καταγωγή από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 20 ετών.

Την θλιβερή είδηση γνωστοποίησε η κοσμήτορας της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Κομοτηνής Ελένη Δούδα, ενώ σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Κοσμήτορας, το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό καθώς και ο Σύλλογος Φοιτητών «Σπύρος Λούης» συγκλονισμένοι «εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και απευθύνουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του φοιτητή Χρήστου Κρημνιανιώτη για τον αδόκητο χαμό του».

O Χρήστος Κρημνιανιώτη ήταν ερασιτεχνης ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζονταν στην Ελπίδα Πολυγύρου και παλιότερα στην άλλη ομάδα της πρωτεύουσας της Χαλκιδικής, τη Νίκη. Τον νεαρό «αποχαιρετούν» με ανακοινώσεις τους τόσο η ΕΠΣ Χαλκιδικής όσο και ο Χορευτικός Όμιλος Πολυγύρου καθώς και οι ομάδες που αγωνιστηκε, ενω η κοσμήτορας του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Ελένη Δούδα απηύθυνε ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για την απώλεια του νεαρού φοιτητή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης: 

«Είναι πολύ δύσκολο να αποδεχθεί και να ερμηνεύσει η ανθρώπινη λογική αυτό που συμβαίνει. Ακόμη ένας φοιτητής μας, ακόμη ένας νεαρός αθλητής ποδοσφαίρου, γεμάτος ζωντάνια, όνειρα για τη ζωή, σχέδια για το μέλλον, μας αποχαιρέτησε τόσο βιαστικά, νικημένος από τον καρκίνο… Η είδηση για τον αδόκητο χαμό του Χρήστου ταξίδεψε γρήγορα μέσα στο καλοκαίρι και πάγωσε το βλέμμα και την ψυχή όλων μας… και αυτή τη φορά, πάλι ήταν άνισος ο αγώνας. Ο Χρηστός έφυγε μόλις 20 χρονών, χωρίς να προλάβει να γευτεί τα ανέμελα φοιτητικά του χρόνια… να γευτεί την ομορφιά της νιότης του… να ζήσει τη ζωή του, έτσι όπως την ονειρευόταν… στον σύντομο κομβόι της ζωής του. Όμως πρόλαβε να νιώσει τον πόνο και την αβεβαιότητα της επόμενης μέρας, που σκορπίζει στο διάβα της η επάρατη νόσος, η οποία δεν διακρίνει, δεν αναγνωρίζει, δεν αποδέχεται τους πολύχρωμους άνθους της νιότης… αλλά τους κόβει με μανία χωρίς δεύτερη σκέψη, αδιαφορώντας για τα δάκρυα, τη θλίψη στο βλέμμα, τον πόνο στην καρδιά, αυτών που μένουν πίσω… ανέφικτα συναισθήματα, βουβές λέξεις, αδυναμίες να περιγράφουν αυτές τις δύσκολες στιγμές για τους δικούς του ανθρώπους, την οικογένειά του, τους φίλους του. Τους δασκάλους του, το ευρύτερο κοινωνικό του περιβάλλον.
Χρήστο  καλό σου ταξίδι… θα σε θυμόμαστε παντοτινά… Kαλό Παράδεισο να έχεις».

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Χαλκιδικής

Ο Πρόεδρος , τα μέλη και το προσωπικό της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, εκφράζουν τα ειλικρινή  συλλυπητήρια τους για τον χαμό του Χρήστου Κρημνιανιώτη, ενός παιδιού μόλις 20 ετών το οποίο τίμησε με την παρουσία του το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής.
Συλλυπητήρια στα μέλη της οικογένειας του και στους συγγενείς του εκλιπόντος.
Καλό Παράδεισο.

Η ανακοίνωση από τον Χορευτικό Όμιλο Πολυγύρου:

Με βαθιά θλίψη αλλά και συγκίνηση, αποχαιρετούμε τον φίλο μας Χρήστο Κρημνιανιώτη ο οποίος έφυγε σήμερα από κοντά μας. Θα παραμείνεις στην καρδιά μας και θα σε θυμόμαστε πάντοτε για το χαμόγελό σου και την ζεστασιά της ψυχής σου. Καλό ταξίδι.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους γονείς και τα αδέρφια.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ελπίδας Πολυγύρου:

Πένθος στην οικογένεια της Ελπίδας και της Νίκης.
Τα λόγια περιττά όταν ένα παιδί με το χαμόγελο του Χρήστου φεύγει από κοντά μας.
Συλλυπητήρια από τα βάθη της καρδιάς μας στην οικογένειά του.