ΕΠΣ Ξάνθης: Βοήθος του Τερζανίδη στον Ηρακλή Ζυγού ο Άγγελος Χασιώτης

Σε νέο ρόλο θα βρίσκεται φέτος στον Ηρακλή Ζυγού ο επί σειρά ετών αρχηγός του Άγγελος Χασιώτης, καθώς από τη ερχόμενη σεζόν θα κάθεται στον πάγκο, δίπλα στον Κώστα Τερζανίδη ως βοηθός προπονητή.

Ο Ξανθιώτης ποδοσφαιριστής έχει συνδεθεί με τις καλύτερες στιγμές της όμαδας του Νέου Ζυγού, καθώς ύπηρξε μέλος του ρόστερ και μάλιστα ο αρχηγός του Ηρακλή τόσο την χρονιά κατάκτησης του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ξάνθης, όσο και στην παρθενική χρονιά στην Γ’ Εθνική, όντας μάλιστα και ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου με 4 γκολ.

Βεβαίως έχει κάνει κάποια βήματα και στον προπονητικό τομέα, καθώς διατελεί και προπονητής των τμημάτων υποδομής του Ηρακλή, ενώ είναι και απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Συμφώνα με την ανακοίνωση, ακόμη ένα μέλος προστίθεται στο τιμ του Κώστα Τερζανίζη, το οποίο είναι ο Γιάννης Κυράπογλου, που επίσης έχει προπονήσει στις ακαδημίες του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Ζυγού:

«Ο Ηρακλής Ζυγού Ξάνθης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι συνεργάτης του Κώστα Τερζανίδη στην ανδρική μας ομάδα θα είναι ο Άγγελος Χασιώτης, ενώ μέλος του team θα είναι και ο Γιάννης Κυράπογλου!

Ο Άγγελος Χασιώτης είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα ποδόσφαιρο, επί σειρά ετών εκ των αρχηγών της ομάδας μας και προπονητής τμημάτων υποδομής!

Ο Γιάννης Κυράπογλου είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, ενώ είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA C.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους»