Επιστρέφει Θράκη και είναι… περιζήτητος ο Ανυφαντάκης!

Ύστερα από δύο χρόνια απουσίας του ένα στην Κύπρο για λογαριασμό του Άρη Λεμεσού και έναν στην Κρήτη στον ΟΦΙ Ιεραπετρας ο Παναγιώτης Ανυφαντάκης ξαναγυρίζει πιθανότατα στην Θράκη, με ομάδες της περιοχής να εκφράζουν ήδη το ενδιαφέρον τους.

Ήταν Αύγουστος του 2018, όταν ο γιος του πρώην προπονητή Πανθρακικού, Καβάλας και Δόξας Δράμας Κώστα Ανυφαντάκη και βαπτισιμιός του Τάκη Διακάκη αποχαιρετούσε την Θράκη και την Ελλάδα για την Μεγαλόνησο και τον Άρη Λεμεσού που αγωνιζόταν στην Β’ κατηγορία. Ακολούθησε ο ΟΦΙ στην Football League με την φανέλα του οποίου αγωνίστηκε σε 4 αγωνες.

Δύο χρόνια μετά, ο Παναγιώτης Ανυφαντάκης είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο, προκειμένου να ολοκλήρωσει τις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Προφανώς και η είδηση αυτή δεν περνά απαρατήρητη από τις θρακικές ομάδες, καθώς πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο αλλά και έμπειρο πλέον ποδοσφαιριστή.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως ήδη ομάδες από τον Έβρο έχουν ασχοληθεί στενά με την περίπτωση του, ενώ την περίπτωσή του παρακολουθεί ο Πανθρακικός, αλλά και η πρώην ομάδα του η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, με τον Άρη Αβάτου που έχει μάτια σε όλη την Θράκη να μην είναι αδιάφορος.

Ο 22χρονος αμυντικός μέσος από την Κρήτη ξεκίνησε από την Επισκοπή Ρεθύμνου, ενώ έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες του Πλατανιά. Έπειτα συνέχισε το ποδόσφαιρο στην Θράκη και την Ροδόπη, παράλληλα με τις σπουδές του, και αγωνίστηκε 2 χρονιές στην Γ’ Εθνική με την Δόξα Προσκυνητών και την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Ακολούθησε ο Άρης Λεμεσού και η Ιεράπετρα.