Α2 Γυναικών: Επιστρέφει στον Έβρο για χάρη του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης η Παπαστεφάνου

Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης καθώς πριν λίγο ανακοίνωσε την απόκτηση της πολύπειρης διαγώνιας, Ειρήνης Παπαστεφάνου, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του ThrakiSportS για τα μεγάλα “μπαμ” που ετοιμάζει η διοίκηση της ομάδας.

Η 38χρονη διαγώνιος επιστρέφει για τρίτη φορά στον Έβρο καθώς αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην Βύσσα την περιόδο 2015-2017 ενώ έχει αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες της Θεσσαλονίκης όπως ο Ηρακλής, η ΜΕΝΤ, ο Αρης, το Ανατόλια, το ΔΑΣ Ωραιοκάστρου, ο Ερμής Δράμας, στον Επίκουρο Πολίχνης αλλά και στην Forspet της Βόρειας Μακεδονίας.

Η μεταγραφή αυτή ταράζει τα νερά του πρωταθλήματος καθώς παρα την ηλίκια της, η Παπαστεφάνου αποτελεί μια έμπειρη αθλήτρια με παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο και σίγουρα θα αποτελέσει ισχυρό χαρτί στα χέρια του Δημήτρη Τσουλκανάκη.

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας:
“Έτσι απλά… Ειρήνη Παπαστεφανου. Τα λόγια… περιττά. Καλωσόρισες Ειρήνη στην οικογένεια μας και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.”

Έτσι απλά… Ειρήνη Παπαστεφανου. Τα λόγια… περιττά. Καλωσόρισες Ειρήνη στην οικογένεια μας και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Geplaatst door Φοίνικας Αλεξανδρούπολης op Donderdag 30 juli 2020