Α2 Ανδρών: Μεγάλη μεταγραφή με Πάνο Ερμείδη ο ΓΣ Ελευθερούπολης

Έναν από τους πλέον ανερχόμενους γκαρντ των Εθνικών Κατηγοριών απέκτησε ο Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθερούπολης, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον 22χρονο Ξανθιωτη καλαθοσφαιριστή Παναγιώτη Ερμείδη.

Ο 22χρονος γκαρντ αγωνίστηκε τα δυο τελευταία χρόνια στην Α2 Ανδρών με την Καρδίτσα, παίρνοντας εμπειρίες από το υψηλό επίπεδο, και την σεζόν που μας πέρασε είχε 9,5 πόντους, 4,5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 48,1% στα τρίποντα, με 37 εύστοχα σε 21 αγώνες.

Είναι προϊον βέβαια των ακαδημιών του Αρίωνα Ξάνθης και μέλος της γνωστής οικογένειας, που έχει βγάλει και άλλους αστέρες του αθλήματος με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον αδελφό του Δημήτρη που αγωνίζεται με το Λαύριο στην Basket League.

Η ανακοίνωση του ΓΣΕ:

«Πάμε γερά με Παναγιώτη Ερμείδη
Ανακοινώνουμε την απόκτηση του Παναγιώτη Ερμείδη.
Ο Παναγιώτης Ερμείδης είναι 22 χρονών με ύψος 1,92.Είχε μια σπουδαία σεζόν στην Α2 με την Καρδίτσα, όπου σε 27 λεπτά χρόνο συμμετοχής, μέτρησε 9,5 πόντους μ.ο, 3 ασίστ, 4,5 ριμπάουντ με 54%στα δίποντα και 48% στα τρίποντα.
Ο Παναγιώτης ξεκίνησε την καριέρα του στον Αρίωνα Ξάνθης και στη συνέχεια πριν την Καρδίτσα έπαιξε σε ΧΑΝΘ και Απόλλωνα Πάτρας.
Παναγιώτη καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΓΣΕ».