Α2 Ανδρών: Τα ονόματα που ακούγονται για το ρόστερ του νέου Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης επέλεξε να υποβιβασθεί από την Volley League και τελικά θα αγωνιστεί στην Α2 Ανδρών.

Με την απόφαση αυτή ήταν δεδομένο ότι αρκετοί παίχτες της περσινής ομάδας θα αποχωρήσουν από την ομάδα όπως και έγινε με τους Κοντοστάθη, Δαλακούρα Κώστα, Παπάζογλου, Αντωνιάδης, Τσιουτσιουλούδης, οι οποίοι και πήγαν σε νέες ομάδες.

Όπως ήταν λογικό τις τελευταίες μέρες υπήρχε μια ανησυχία στο κοινό για το τι μέλει γενέσθαι με το ρόστερ της ομάδας καθώς ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάποιος παίχτης και ο μόνος σίγουρος είναι ο Γιώργος Ανδραβίζος, προπονητής της ομάδας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ThakiSportS ο Εθνικός τις τελευταίες ώρες έχει προχωρήσει σε συμφωνίες και έχει εξασφαλίσει τις υπογραφές μιας σειράς παιχτών και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, μέλη στο ρόστερ του νέου Εθνικου αναμένεται να είναι οι Γιάννης Καβαρατζής (ακραίος), Βασίλης Στοϊλούδης (κεντρικός), Δημήτρης Χατζόπουλος (κεντρικός), Χρήστος Μπουφίδης (κεντρικός), Τάσος Δαλδαβερένης (πασαδόρος), Σταύρος Αρχοντούδης (λίμπερο), Αχιλλέας Κωνσταντινίδης (ακραίος), Ιωάννης Καραπιπέρης (πασαδόρος), Κώστας Αλεξανδρούπολης (κεντρικός) και Θανάσης Γατέλας (πασαδόρος)