Το συγκινητικό «αντίο» του Γιάννη Μανδαλάκη και οι ευχαριστίες της Ασπίδας

O Γιάννης Μανδαλάκης, όπως είναι ήδη γνωστό, δεν θα συνεχίσει στην Ασπίδα Ξάνθης την νέα σεζόν αφού ανακοινώθηκε από τον Αριστοτέλη Φλώρινας.

Ο αγαπητός αθλητής με ένα συγκινητικό μήνυμα του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τους προπονητές και συμαπίχτες του που συνεργάστηκαν με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας.

Αναμενόμενα το Δ.Σ της Ασπίδας απάντησε με δικές του ευχαριστίες, καθώς πρόκειται για έναν αθλητή που τίμησε στο έπακρο την φανέλα της ξανθιώτικης ομάδας.

Το μήνυμα του Γιάννη Μανδαλάκη:

«Με αφορμή την ανακοίνωση από την ομάδα της Φλώρινας ήρθε η ώρα και για μένα να πω ορισμένα πράγματα για την Ασπίδα. Όταν το 2017 έφευγα από την πόλη πίστευα ότι δεν θα ξαναγυρνούσα όπως γίνεται τις περισσότερες φορές με ομάδες και παίκτες. Κάποιες φορές όμως πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες σε ανθρώπους που το αξίζουν πραγματικά. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πέτρο Ραφτόπουλο και στον Χριστοφορο Παπατσαρουχα για την στήριξη τους τα 3 αυτά χρόνια στην ομάδα. Με τον Giannis Stefanidis τον Apostolos Koutsogiannis τον Αντώνη Παπαδάκη και όλους τους συμπαίκτες μου ζήσαμε ωραίες στιγμές, ξεπερνώντας τις δυσκολίες και δημιουργήσαμε μια φιλία που θα συνεχίζεται και έξω απ’ τις γραμμές του γηπέδου. Δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τον Papadakis Fanis που τον σέβομαι και τον εκτιμάω πολύ καθώς και τον αγαπημένο μας φροντιστή κυρ Νίκο για όλα όσα έκανε αυτά τα χρόνια για την ομάδα και για εμένα.Για το τέλος αφήνω δύο πολύ σημαντικούς ανθρώπους για μένα. Αναφέρομαι στον Dimitris Panagiotopoulos ο οποίος με έφερε στην ομάδα και μου άνοιξε το σπίτι του και την οικογένειά του και στον Ntemis Hatziefremidis έναν από τους πιο σεμνούς και αξιόλογους ανθρώπους του χώρου. Επειδή όμως σε όλες τις ομάδες υπάρχουν και τα άσχημα πρέπει να πω και κάποια πράγματα που με στεναχώρησαν. Πρώτον, ο Dimitris Panagiotopoulos μου είχε πει ότι θα έχω σπίτι μόνος μου αλλά με έβαλε να συγκατοικώ αναγκαστικά με ένα αιμοβόρο pitbull. Δεύτερον, πολλές φορές προσπάθησα να διαβάλλω τον Apostolos Koutsogiannis και τον Αντώνη Παπαδάκη για να γίνω αρχηγός όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Τρίτον, με μεγάλη μου λύπη είδα πριν λίγες μέρες ότι δεν κατάφερα να περάσω τον Giannis Stefanidis στους πόντους και ότι ο Αντώνης Παπαδάκης αργά ή γρήγορα θα με περάσει και αυτός.Για το τέλος αφήνω το πιο υπέροχο πλάσμα που γνώρισα στη Ξάνθη.Ήταν η τέλεια επιβεβαίωση ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Σας ευχαριστώ πολύ όλους.. Δεν λέμε αντίο γιατί σχέσεις σαν αυτές συνεχίζονται.»

Η ανακοίνωση της Ασπίδας:

«Το Δ.Σ. του ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ ευχαριστεί τον αθλητή και πάνω απ’ όλα φίλο Giannis Mandalakis για τη μεγάλη του προσφορά στο σύλλογό μας.Ο Γιάννης φόρεσε τη φανέλα της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ για τρία χρόνια στην επταετή πορεία της ομάδας μας στις εθνικές κατηγορίες και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς παράγοντες επίτευξης των στόχων μας.Πέρα από χαρισματικός σκόρερ -έχοντας αναδειχτεί σε έναν από τους κορυφαίους σκόρερ μας στις εθνικές κατηγορίες πετυχαίνοντας 1051 πόντους- είναι ένας αθλητής που αγαπήθηκε από τους προπονητές του, τους συναθλητές του και τους φιλάθλους μας για το ήθος του και τη συνέπειά του.Γιάννη, σου ευχόμαστε καλή τύχη, καλή αγωνιστική χρονιά στην καινούρια σου ομάδα με υγεία και προσωπική ευτυχία.Για μας θα είσαι πάντα ένα μεγάλο κομμάτι από την ιστορία του συλλόγου μας και ένα παντοτινό μέλος της οικογένειας της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ.Γιάννη σ’ ευχαριστούμε!»