Γ’ Εθνική: Διαψεύδει… επιβεβαιώνοντας το φλερτ με Ηρακλή ο πρόεδρος της Δόξας Κάτω Καμήλας

Αρκετοί αμφισβήτησαν την πληροφορία για το φλερ της διοικησης της Δοξας Κάτω Καμηλας με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης για εξαφορά του ΑΦΜ της πρώτης ομάδας από την δεύτερη.

Ο πρόεδρος της Δόξας Κάτω Καμήλας, Μιχάλης Μιντζιρίκης,  ήταν αποκαλυπτικός σε σχέση με ενδιαφέρον φιλάθλου του Ηρακλή, που σύμφωνα με τον πρόεδρο της Δόξας Καμήλας έχει συμφωνήσει μαζί του!

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μιντζιρίκη:

«Καταρχάς θέλω να διαψεύσω ως πρόεδρος  ότι η Κάτω Καμήλα δεν θα κατέβαινε στη Γ΄ Εθνική. Δε το είπα ποτέ εγώ πουθενά, ήταν κάτι υπό συζήτηση. Ξεκινάμε από εκεί. Στο δια ταύτα, υπάρχουν συζητήσεις με έναν φίλο μου, που είναι φίλαθλος του Ηρακλή και μπαίνει μπροστά, στηρίζοντας όπως μπορεί για την επανεκκίνηση της ομάδας. Δε ξέρω αν μετά έχει ρόλο στην ομάδα, αλλά λέει ότι πληρώνει εκείνος για τον ΑΦΜ μας. Τα βρήκαμε στο οικονομικό. Θα φαίνονται όλα στα χαρτιά. Μπορεί σήμερα-αύριο να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα. Λογικά μετράμε ώρες. Και πέρυσι με πλησιάσανε και δεν έγινε ποτέ. Ως τις υπογραφές ας κρατάμε… μικρό καλάθι. Θεωρώ δύσκολο για μένα να έχω κάποια εμπλοκή στη συνέχεια στον Ηρακλή. Απλώς θα παίξουν στη Γ΄ Εθνική στη θέση της Δόξας. Ίσως σταματήσω τελείως παραγοντικά από το ποδόσφαιρο εγώ για προσωπικούς λόγους. Ήμουν 4 χρόνια, όλα πρόεδρος και ανεβήκαμε 3 κατηγορίες, ενώ παίξαμε μια χρονιά στη Γ΄ Εθνική. Φέτος αναδειχτήκαμε Κυπελλούχοι Σερρών. Έτσι, ο Ηρακλής θα έχει τη δυνατότητα να παίξει και στο νέο Κύπελλο Ελλάδας. Τα πράγματα κυλούν θετικά και εκτιμώ ότι θα γίνει η δουλειά».