Έξι πρωτοκλασάτους παίκτες του φετινού ΑΟΞ «χτυπά» ο Απόλλων για να μετακομίσουν Ριζούπολη

Η Ξάνθη δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει ως ομάδα τη νέα σεζόν αλά υπάρχει μια ομάδα που θέλει να γίνει νέα Ξάνθη και αυτό το δείχνει με όλες τις μέχρι τώρα κινήσεις της.

Ο λόγος για τον Απόλλωνα Σμύρνης, την ομάδα που τερμάτισε δεύτερη στο διακοπέν πρωτάθλημα της Super League 2 και βάση της προκήρυξης, καλείται να παίξει μπαράζ για μια θέση στην SL1 με την προτελευταία αυτής Ξάνθη. Βέβαια, δεν ξέρουμε αν αυτό θα γίνει, πως θα γίνει και με ποια ρόστερ ομάδων, με τον νέο αστερίσκο που έχει προστεθεί να δίνει το ενδεχόμενο τα μπαράζ (οφειλουν να ειναι δυο) να διεξάγονται τελη Αυγούστου – αρχές Σεπτέμβρη, παραμονές της έναρξης της νέας σεζόν με τα νέα ρόστερ των ομάδων και εφόσον φυσικά αυτές υφίστανται (δεδομένης της δήλωσης Πανόπουλου).

Την ώρα ωστόσο που στην Ξάνθη επικρατεί απόλυτη νηνεμία και κανείς δεν ξέρει τι μέλει γεννέσθαι, στον Απόλλων Σμύρνης κινούνται για την δημιουργία ρόστερ επιπέδου Super League 1 και στο πλαίσιο αυτό έχει μπει στο στόχαστρο η μισή… Ξάνθη. Οπως έχει γράψει το ThrakiSportS, νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Γιώργος Παράσχος ενώ τιμ μάνατζερ θα αναλάβει ο παλιος γνώριμος και μάλιστα δις στον ΑΟΞ Γιώργος Κασναφέρης. Από εκεί και πέρα, στο μεταγραφικό στόχαστρο, προφανώς με οδηγίες και Παράσχου, έχουν μπει τουλάχιστον έξι παίκτες του φετινού ρόστερ του ΑΟΞ.

Καταρχήν λέγεται οτι ήδη έχει συμφωνήσει με τους Κάστρο και Μπαριέντος που ήδη έχουν αποχαιρετήσει την ομάδα της Θράκης. Από εκεί και πέρα ωστόσο, το ρεπορτάζ του Ευάγγελου Μίχου στο Sport24 αναφέρει ότι ο Απόλλων Σμύρνης χτυπά τον Θοδωρή Βασιλακάκη που επιστρέφει από την Κύπρο και αποτελεί έναν από τους παίκτες που είναι στην πεντάδα με τις πιο πολλές συμμετοχές με τη φανέλα του ΑΟΞ στην Α’ Εθνική, ενώ το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι μεταξυ άλλων «έχει κάνει προτάσεις συνεργασίας σε Μπαξεβανίδη, Κοβάσεβιτς, Καρασαλίδη, Στάρτζεον».

Και το πιο ενδιαφέρον, που σχολιάζει στο Sport24 και το 24ο Ευαγγέλιο; «Ο Απόλλων Σμύρνης εκτός του ότι κτυπάει την… μισή πρώην Ξάνθη (είπαμε η τελευταία έλυσε όλα τα συμβόλαια των παικτών της), συμφώνησε και με τον πρώην τιμ μανατζερ της ακριτικής ομάδας, τον Κασναφέρη ενώ προηγουμένως έκλεισε και τον πρώην (προ κορονοϊού) προπονητή της Ξάνθης, τον βετεράνο Γιώργο Παράσχο. Και υπάρχει τώρα ενδεχόμενο η ΕΠΟ να ορίσει μπαράζ Ξάνθης – Απόλλων Σμύρνης. Περίεργες συμπτώσεις»