ΕΠΣ Έβρου: Ο προβληματισμός του Ηρακλή Σαγήνης για το μέλλον του εβρίτικου ποδοσφαίρου

Έντονος είναι ο προβληματισμός του γενικού αρχηγού του Ηρακλή Σαγήνης, Στέφανου Θεοδωρίδη για το μέλλον στο εβρίτικο ποδόσφαιρο και πως μπορεί να σωθεί.

Έκανε λοιπόν μια ανάρτηση στο λογαριασμό της ομάδας, με σκοπό να υπάρξει άμεση ενεργοποίηση από τους υπεύθυνους και αναφέρει τα παρακάτω:

Οχι ότι έχω κάποιο προσωπικό πρόβλημα η αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα η ομάδα μου με παίκτες αλλά νιώθω την ανάγκη ότι πρέπει να τα πω αν έτσι σωθεί κάτι στο Εβριτικο ερασιτεχνικό ποδοσφαιρο. Το να έρχεται μια ομάδα η ομάδες που ίσως είναι λίγο καλύτερα οικονομικά από κάποιες άλλες, η έχει λίγο ντεμεκ πιο ιστορικό όνομα, η δεν ξέρω εγώ τι άλλο και να μαζευει πληθώρα παικτών που ξέρει οτι δεν τους χρειάζεται αλλά σκέφτεται εγωιστικά μόνο τον συλλογο τους το μοναδικό πράγμα που καταφέρνει είναι να διαλύσει σωματεία που πονάνε από παίκτες και ιδιαίτερα απομακρυσμένα σωματεία που είναι 30-40 χλμ μακριά από την πόλη. Εσείς κύριοι των μεγάλων σωματείων θα πρεπει να καταλάβετε ότι οι ποδοσφαιριστες στον βόρειο τομέα είναι μετρημένοι και θα πρέπει να μοιράζονται σε όλα τα σωματεία έτσι ώστε να μην μείνει ο βόρειος τομέας με 7-8 ομάδες στο τέλος. Σκεφτήτε το καλό του Εβριτικου ποδοσφαιρου και όχι την παρτι σας γιατί στο τέλος θα μείνει ένα πρωτάθλημα που θα διαρκεί 2-3 μήνες.