Ανάκληση αδειών όλων των διαθέσιμων παικτών και άμεση έναρξη προπονήσεων στην Ξάνθη

Άνω-κάτω έχουν γίνει στην Ξάνθη μετά την απόφαση της Super League 1 για μη αναδιάρθρωση στη δική τους λίγκα, στην οποία συμφώνησε με την ψήφο της και η διοίκηση της ΠΑΕ.

Ετσι, εκεί που η ΠΑΕ Ξάνθη είχε αφήσει ελεύθερους όλους τους ποδοσφαιριστές και ο Χρήστος Πανόπουλος βρίσκεται στην έξοδο, φαίνεται ότι έχουμε μια ώρα αρχύτερα έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Sportime, «ο Γιάννης Παπαδημητρίου και ο Κώστας Τσαλίκης ενημέρωσαν ολους τους ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν άμεσα στην πόλη για να ξεκινήσουν προπονήσεις».

Οπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, «υπό τον… φόβο της διεξαγωγής του μπαράζ ανόδου-υποβιβασμού με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στην Ξάνθη πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμοι, σε περίπτωση που τελικά αποφασιστεί αυτό να γίνει. Προφανώς ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει, ωστόσο οι Ακρίτες οφείλουν να είναι προετοιμασμένοι. Γι’ αυτό και ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να γυρίσουν στο γήπεδο!».

Στο ίδιο μήκος κύματος, το πρωι ο γνωστός ξανθιώτης δημοσιογράφος Γιάννης Τσιλιγκιρίδης έγραψε μεταξύ άλλων στο προφίλ του στο facebook: «Πηγαίνουν άρον-άρον να βάλουν την Παρασκευή να διεξαχθεί μπαράζ ανάμεσα στον Απόλλων Σμύρνης και ΑΟΞ. Μάλιστα οι αγώνες θα είναι διπλοί. Ρε απίστευτοι αν η ΞΑΝΘΗ (1ΟΟ%) δικαιωθεί και επιστραφούν οι βαθμοί θα παίξει μετά μπαράζ ο Παναιτωλικός με τον Απόλλων Σμύρνης; Ξεκινάν από σήμερα οι προπονήσεις όσων ποδοσφαιριστών έχουν απομείνει στο ρόστερ του ΑΟΞ».