ΕΠΣ Θράκης: Σπουδαία μεταγραφή με Μουζασβίλι για την Δόξα Σώστη

Μια σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε η Δόξα Σώστη αποκτώντας από τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων τον αμυντικό Νουγκζαρη Μουζασβίλι που δείχνει συμπάθεια στα πράσινα μετά από αυτά του Πανθρακικού και της Γρατινής.

Ο 24χρονος (γεννημένος στις 7-7-1996) στοπερ ήταν συμπαίκτης στο Σπάρτακο με τον νέο προπονητή του Σώστη ο οποίος πιστεύει πολύ στον Μούζα, τον οποίο θέλει να αναγεννήσει μετά την μέτρια περσινή του παρουσία σε Πόντο Θρυλορίου και Αγίους Θεοδώρους.

Ο Μούζα είναι παιδί του Πανθρακικού, ξεκινώντας από τις ακαδημίες αγωνιζόμενος μέχρι την πρωτη ομάδα στην Α’ εθνική και σε ένα αγώνα κυπελλου στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ σε ηλικία 18 ετων. Μετά από μια δεκαετία αποχώρησε για την Άμφισσα και τον Φωκικό. Επέστρεψε στον Πανθρακικό, και κατόπιν αγωνίστηκε στην Δόξα Προσκυνητών και στην συνέχεια επέστρεψε στον Φωκικό για δεύτερη φορά.

Για μια διετία ήταν μέλος της καλύτερης εντεκάδας στον μεγαλο διαγωνισμό του ThrakiSportS για την ΕΠΣ Θράκης, φορώντας την φανέλα της Δόξας Γρατινής. Φέτος το πρώτο εξάμηνο αγωνίστηκε στον ιστορικό Πόντο Θρυλορίου και κατόπιν στον Σπαρτακο Αγ. Θεοδώρων με τον οποίο κατέκτησε το πρωταθλημα.