Ξανά στην Γ’ Εθνική με την Κορωνίδα ο «Μαραντόνα του Έβρου» Άγγελος Καμπιώτης

Κάτοικος Κοιλάδας θα παραμείνει για ακόμη μία χρονιά ο Άγγελος Καμπιώτης, επονομαζόμενος και ως «Μαραντόνα του Έβρου», καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με την τοπική Κορωνίδα.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός πρώην παίκτης του Έβρου Σουφλίου, όπου και απέκτησε το προσωνύμιο «Μαραντόνα του Έβρου» έπειτα από μια περίτεχνη ενέργεια που είχε κάνει σε αγώνα με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, αλλά και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, αποκτήθηκε από την Κοιλάδα το καλοκαίρι του περασμένου έτους και έπειτα από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Αργολίδας, θα ακολουθήσει τον συλλόγο και στην Γ’ Εθνική.

Επίσης, όντας φοιτητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής είχε αγωνιστεί και στις ομάδες της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου και ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Ο Αγγελος Καμπιώτης που κατάγεται από την Χαλκίδα έχει αγωνιστεί επίσης σε Έξω Παναγίτσα (Ευβοία), ΑΟ Χαλκίς, Ελλήσποντο Νέας Λαμψάκου, Ένωση Λέρνας, Παναργειακός και Κόρινθος 2006.

Παρακάτω, η σχετική ανακοίνωση:

«Η Κορωνίδα Κοιλαδας είναι στην πολύ ευχάριστη θέση ν ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Καμπιώτη.
Ο Άγγελος είναι 28 ετών (1992) και αγωνίζεται κυριως στις άκρες της επίθεσης. Πέρυσι είχε μια πολύ καλή παρουσία με την ομαδας μας , στο δρόμο προς το νταμπλ , πετυχαίνοντας 15 τέρματα.
Είμαστε σίγουροι πως και τη νέα σεζόν θα συμβάλει τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων μας.
Του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Εκ του Γραφείου Τύπου
της Κορωνίδας Κοιλάδας»