Super League: Μετά την αναδιάρθρωση ανακοινώνει πέρα από Παράσχο και Κασναφέρη ο Απόλλων Σμύρνης

Έχοντας ως γνώμονα την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, οι πρώην της Ξάνθης Γιώργος Παράχος και Γιώργος Κασναφέρης αναμένεται να ανακοινωθούν από τον Απόλλωνα Σμύρνης ως προπονητής και γενικός αρχηγός αντίστοιχα.

Όπως αναφέρει το a-sports, που αποτελεί ότι πιο αξιόπιστο σχετικά με το ρεπορτάζ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», επί της ουσίας έχει ξεκινήσει ήδη η εποχή της δεύτερης θητείας του πολυπείρου τεχνικού (και μέχρι πρότινος τεχνικός του ΑΟΞ) και απομένει μόνο η τυπική ανακοίνωση.

Παράλληλα, αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα των Αθηνών ακόμη ένα γνωστό και στο περιβάλλον της Ξάνθης πρόσωπο. Πρόκειται για τον Γιώργο Κασναφέρη, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει το πόστο του γενικού αρχηγού, σε αντίθεση με το προ τριετίας πόστο του στην «κυανόλευκη» ΠΑΕ, εκείνο δηλαδή του εκτελεστικού διευθυντή.

Ο διεθνής ρέφερι αποτελεί γνώριμο πρόσωπο, όπως προείπαμε, στις τάξεις του ΑΟΞ, καθώς από τον Αύγουστο του 2014 έως και το 2017 είχε τα καθήκοντα του Τίμ Μάνατζερ στη Θρακική ομάδα.

Φυσικά, όπως αφήνει να εννοηθεί το ρεπορτάζ, οι κινήσεις των ανθρώπων του Απόλλωνα γίνονται με βάση την επεικείμενη αναδιάρθρωση, η οποία θα τους οδηγήσει απευθείας στη Super League. Με βάση πάντως τα ισχύοντα, θα κληθεί να κερδίσει την άνοδο στην διαδικασία των μπαράζ με αντίπαλο τον ΑΟΞ.

Φώτο: a-sports