Σε κορυφαίο κέντρο ενδυνάμωσης στην Κροατία για βελτίωση ο Κοντοστάθης παρέα με παλιούς γνώριμους (+photos)

Εδώ και περίπου τρείς εβδομάδες ο Γρηγόρης Κοντοστάθης βρίσκεται σε κορυφαίο γυμναστήριο ενδυνάμωσης και αποκατάστασης στο Ζάγκρεπ της Κροατίας, συναντώντας παράλληλα και δύο παλιούς γνώριμους.

Ο Γρηγόρης Κοντοστάθης στις αρχές Ιουλίου ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Κροατίας με σκοπό να μπει σε πρόγραμμα ενδυνάμωσης σε ένα από τα κορυφαία γυμναστήρια σε αυτό το είδος, το Body – Mind. Στο συγκεκριμένο γυμναστήριο καταφθάνουν αθλητές από όλο τον κόσμο και όλα τα αθλήματα και ανήκει στους Mirela Anic και Igor Blazincic.

Ο λίμπερο πλέον της Κηφισιάς όπως ανέφερε στο ThrakiSportS εργάζεται καθημερινά προσπαθώντας και να επιστρέψει στα προ – COVID επίπεδα καθώς έχει να αγωνιστεί από τα μέσα Μμαρτίου (!) αλλά και να βελτιώσει περισσότερο τα εργομετρικά του. Στόχος του Εβρίτη αθλητή είναι να επιστρέψει στο μεγαλύτερο δυνατό επίπεδο μπορεί καθώς με την επιστροφή του στην Ελλάδα στις 11 Αυγούστου θα ετοιμάσει βαλίτσες για να ενταχθεί στην νέα του ομάδα, την Κηφισιά.

Τέλος ο Γρηγόρης Κοντοστάθης συνάντησε και δύο παλιούς γνώριμους και πρώην συμπαίκτες στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τους Κροάτες διαγώνιους, Ιαν Ραιτς και Λέο Αντριτς.

Δείτε μερικές φωτογραφίες: