Παραμένει στην Basket League για τέταρτη σεζόν ο Ξανθιώτης Δημήτρης Ερμείδης

Μεγάλη επιτυχια για το νεαρό Ξανθιώτη γκαρντ Δημήτρη Ερμείδη αποτελεί η παρουσία του για τεταρτη σερί σεζόν στην Basket League και τρίτη με το Λαύριο στο οποίο υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο

Ο Ερμείδης που έχει 10 αγώνες στην Basket League και 10 συνολικά πόντους, έπαιξε 3 ματς φέτος με το Λαύριο μένοντας άποντος σε σχεδόν ένα πεντάλεπτο, ενω πέρυσι σε 6 αγώνες είχε 10 πόντους σε 29 λεπτα. Με τον Προμηθέα προπέρυσι αγωνίστηκε ένα λεπτό κόντρα στον Ολυμπιακό μένοντας άποντος στο ντεμπούτο του στα 16 του χρόνια στην μεγάλη κατηγορία.

Ο άλλοτε παίκτης της Ασπίδας και του Αρίωνα Ξάνθης είναι διεθνής με την ομάδα των παίδων και εφηβων. Γεννήθηκε στις 18/09/2000και ξεκίνησε το μπάσκετ στην Ασπίδα Ξάνθης, ενώ συνέχισε στον Αρίων Ξάνθης με τον οποίο συμμετείχε στο Πανελλήνιο εφήβων στην Πτολεμαΐδα το 2015. Μεταγράφηκε στην ΧΑΝΘ και είχε συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό Παίδων το 2016 με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος. Στην συνέχεια έπαιξε για ένα χρόνο στον Προμηθέα Πατρών, με το εφηβικό του οποίου συμμετείχε στη διοργάνωση της Εuroleague U18, στο Πανελλήνιο Εφήβων. Προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα όπου έκανε την πρώτη του εμφάνιση και κατόπιν για μια διετία βρίσκεται στο Λαύριο.

Αναλυτικά η ΚΑΕ Λαύριο ανέφερε στην ανακοίνωση για την παραμονή του Δημήτρη Ερμείδη: «Η ΚΑΕ Λαύριο – Megabolt ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Ερμείδη για τη σεζόν 2020-2021.

Ο Δημήτρης συνεχίζει για 3η χρονιά στην ομάδα μας και του ευχόμαστε η φετινή χρονιά να είναι γεμάτη επιτυχίες και όλοι οι στόχοι του να γίνουν πραγματικότητα!

Δεν αρχίζουμε…ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!».