Ειρωνική αποχαιρετιστήρια ανάρτηση για τον Γιάννη Παπαδημητρίου από τον Κώστα Τερζανίδη

Με έναν μάλλον ειρωνικό τρόπο, ο νέος προπονητής του Ηρακλή Ζυγού αλλά και πρόεδρος των πτυχιούχων προπονητών Ξάνθης Κώστας Τερζανίδης, ο οποίος περασε και από τις ακαδημίες της ΠΑΕ Ξάνθης έχοντας την ευθυνη για την Κ20 του συλλόγου, αποχαιρετά από την Ξάνθη τον Γιάννη Παπαδημητρίου.

«Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί η απόρριψη σαν προπονητή με έκανε να αποδείξω στον εαυτό μου ότι η γνώμη του δεν ήταν ικανή να σκοτώσει τα όνειρα μου! Τον έχω αποκαλέσει ευεργέτη μου!», σχολιάζει ο Τερζανίδης για τον «δευτερο σημαντικότερο άνθρωπο στην ΠΑΕ», όπως αποκαλεί τον Παπαδημητρίου.

«“Το διοικείν εστί φιλοσοφείν” και του εύχομαι ολόψυχα να έχει μια δεύτερη ευκαιρία να γίνει πραγματικός ηγέτης σε ποδοσφαιρική ομάδα! Καλή τύχη Γιάννη Παπαδημητρίου!», προσθέτει ο Τερζανίδης – που όπως προαναφέρθηκε πρόσφατα εκλέχθηκε από τους συναδέλφους του προπονητές ως πρόεδρος του Συνδέσμου τους στην Ξάνθη.

Οι αντιδράσεις και τα σχόλια μετά από αυτήν την ανάρτηση πολλά, ακόμα και από πρώην παίκτες αλλά και προπονητές που πέρασαν και από την πρώτη ομάδα της Ξάνθης.

«Η αποψη και η γνώμη ενός ανθρώπου δεν είναι ποτέ αντιπροσωπευτικη και σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι είναι είναι η σωστή. Απόδειξη ή πορεία σου Κώστα!», έγραψε κάτω από την ανάρτηση διαδικτυακός φίλος του Τερζανίδη με τον τελευταίο να απαντά: «Αυτό ακριβώς εννοώ».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.