Διευκρινίσεις Τερζανίδη με επίθεση στο ThrakiSportS και τηλεφωνική επικοινωνία με Παπαδημητρίου

Την αντίδραση του Κώστα Τερζανιδη προκάλεσε το πρωινό δημοσίευμα του ThrakiSportS για την ανάρτηση στην οποία προέβη σε σχέση με τον Γιάννη Παπαδημητρίου.

Με νέα ανάρτηση στο facebook κάνει λόγο για «δημοσίευμα “παρωδία” του thrakisports» που «ρίχνει το επίπεδο της δημοσιογραφίας!».

Ο Κώστας Τερζανίδης προσθέτει: «Αποδεικνύουν τον ρόλο και τη συστηματικό(πληρωμένο;) πόλεμο που έκαναν τα τελευταία χρόνια στην ομάδα! Ελπίζω να ζητήσουν δημόσια συγνώμη! Εγώ πήρα τηλέφωνο τον κύριο Παπαδημητρίου και τον χαιρέτησα! Όσο για τα παλικάρια του thrakisports, “Καλή λευτεριά”!!».

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το ThrakiSportS, ο Κώστας Τερζανίδης υποστήριξε ότι δεν ήταν ειρωνική η ανάρτησή του για τον Γιάννη Παπαδημητρίου, ότι πραγματικά τον θεωρεί προσωπικό του ευεργέτη επειδή τον έκοψε από την ΠΑΕ της Ξάνθης και του άνοιξε άλλους δρόμους, ότι οι ευχές του είναι ειλικρινείς, ότι μόλις για τρίτη φορά αφότου έφυγε από την ΠΑΕ πήρε τηλέφωνο τον Παπαδημητρίου για να τον αποχαιρετίσει ανθρώπινα και ότι «είναι γνωστά σε όλους και τα καλά αλλά και τα λάθη του Παπαδημητρίου ως στενού συνεργάτη του Πανόπουλου, οπότε κανείς δεν περίμενε από εμένα να τα σχολιάσει ή να τα αναδείξει και σε κάθε περίπτωση αν ήταν να κάνω κάτι δημόσια θα το έκανα τα προηγούμενα χρόνια και όχι τώρα».

Εμφανίστηκε ακόμα μετανιωμένος με την ανάρτηση που έκανε μετά την έκταση που πήρε εξαιτίας του ThrakiSportS καθώς είναι γεγονός ότι σπάνια τοποθετείται δημόσια μιας και έχει πλέον και τον ρόλο του προέδρου του Συνδέσμου Προπονητών Ξάνθης. Σχολίασε ότι ίσως το μοναδικό ειρωνικό σημείο είναι η φράση «το διοικείν εστί φιλοσοφείν», την οποία απέδωσε και στην ιδιαίτερη προσωπική ιδιότητά του, καθώς ο Κώστες Τερζανίδης διευκρίνισε ότι εκτός από δάσκαλος έχει σπουδάσει και το αντικείμενο του μάνατζμεντ (και είναι ίσως από τους ελάχιστους στην Θράκη που διαθέτουν τέτοιο πτυχίο).

Τέλος, ο Τερζανίδης στην τηλεφωνική του επικοινωνία (με πολύ ευγενικό τρόπο είναι η αλήθεια) κατηγόρησε το ThrakiSportS ότι κακώς αναπαρήγαγε και κυρίως ερμήνευσε το συγκεκριμένο του ποστάρισμα χωρις πρώτα να έχει ο ίδιος ερωτηθεί, το οποίο όμως ποστάρισμα ήταν δημόσιο στο facebook, ωστόσο με τη νέα δημόσια τοποθέτησή του κάνει λόγο και για «συστηματικό(πληρωμένο;) πόλεμο που έκαναν (σ.σ. οι του ThrakiSportS) τα τελευταία χρόνια στην ομάδα!».

Σε σχέση με το τελευταίο, πάντως, σημειώνεται ότι το ThrakiSportS ηταν το μόνο μέσο ενημέρωσης της Θράκης που βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Λάρισα και πανηγύρισε την παραμονή μετάφέροντας στους αναγνώστες του στην Ξάνθη το κλίμα από το AEL FC Arena αλλά και το μόνο μέσο ενημέρωσης που από την πρώτη στιγμή ανέδειξε τους κινδύνους της καταγγελίας για την πολυϊδιοκτησία. Υπενθυμίζεται επίσης ότι η θέση του ThrakiSportS υιοθετήθηκε πλήρως από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Χρήστο Πανόπουλο και ότι αποκαλυπτικά δημοσιεύματά του σε σχέση με αυτήν την υπόθεση αποτέλεσαν και εξακολουθούν να αποτελούν την βασική στρατηγική της ομάδας της Ξάνθης στα διάφορα πειθαρχικά και δικαστικά όργανα.

Η διαφορά είναι ότι ως καθαρά δημοσιογραφικό και όχι οπαδικό ή εξαρτώμενο από οποιονδήποτε site, κάποια συγκεκριμένα κέντρα βαφτίζουν ως «πόλεμο» την καταγραφή οποιουδήποτε άρθρου δεν είναι αρεστό σε αυτά, ακόμα και αν αυτά τα άρθρα απλά αφορούν αναπαραγωγή κάποιας πληροφορίας, είδησης ή καταγγελίας που έχει σχέση με την ομάδα της Ξάνθης. Το ThrakiSportS εξαρχής ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει ότι τα πάντα γράφονται και καταγράφονται σε αυτήν την ιστοσελίδα, χωρίς καμία λογοκρισία, αρκεί να αφορούν τον αθλητισμό της Θράκης.

Είναι προφανές ότι όλα αυτά τα «κέντρα» ενώ υιοθετούν και εκμεταλλεύονται όλα τα «καλά» για αυτούς άρθρα στο ThrakiSportS, διαμαρτύρονται για εκείνα που θεωρούν «κακά», ακόμα και όταν αυτά δεν είναι καν κριτική αλλά αποτελούν απλή αναπαραγωγή όσων γράφονται σε άλλα μέσα ενημερωσης και αναδημοσιεύονται ώστε να είναι απόλυτα ενήμεροι οι θρακιώτες φίλαθλοι για οτιδήποτε γράφεται και αφορά την ομάδα τους.

Στο πλαίσιο αυτό βάφτισε ο Κώστας Τερζανίδης ως «μέρος του πληρωμένου πολέμου απέναντι στην ΠΑΕ» την αναπαραγωγή δικών του λόγων που δημόσια γράφτηκαν και δημοσιεύθηκαν στο προσωπικό του προφίλ στο facebook. Από την πλευρά του ThrakiSportS, επειδή ακριβώς δεν υπάρχει κανένα απόλύτως πρόβλημα και καμία απολύτως εξάρτηση από κανέναν, δημοσιεύει αναλυτικά και τις διευκρινίσεις του Κώστα Τερζανίδη σε σχέση με την αρχική ανάρτησή του και τον τρόπο που αυτή παρουσιάστηκε από το ThrakiSportS.

Παρακάτω οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν και στο αρχικό δημοσιευμα. Και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του…