Πανελλήνιο Εφήβων: «Όχι στεναχώρια για τον αποκλεισμό αλλά πιο πολύ συγκίνηση» το μήνυμα του Αρίωνα Ξάνθης

Ο Αρίωνας Ξάνθης δημοσίευσε ένα συγκινιτικό μήνημα για τους αθλητές του Εφηβικού τμήματος μετά τον αποκλεισμό στα προκριματικά της β’ φάσης του Πανελληνίου στη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα όμως δεν στάθηκε στον αποκλεισμό, αλλά στην παρέα και το οικογενειακό κλίμα των αθλητών του Χρήστου Παπαδόπουλου, που ξεκίνησαν από παιδία Δημοτικού πριν 8 χρόνια χωρίς να περιμένουν πολλοί για το τί θα ακολουθήσει μέχρι σήμερα.

Αναλυτικά το μήνυμα της ομάδας:

«Συγκίνηση για το «αντίο» μιας… “Γενιάς ΑΡΙΩΝ”Ο αγώνας μόλις είχε τελειώσει στη Θεσσαλονίκη κι ο ΑΡΙΩΝ έχασε απ’ τη Χαλκιδική, στην Β’ φάση των προκριματικών για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων 2020. Στα μάτια όμως των αθλητών δεν υπήρχε στεναχώρια για τον αποκλεισμό, αλλά περισσότερο συγκίνηση….Γιατί όμως ;Το “παραμύθι” άρχισε μια φορά κι ένα καιρό πριν περίπου 8 χρόνια. Όταν μια παρέα παιδιών του Δημοτικού ξεκίνησαν στον Ξανθιώτικο σύλλογο. Ο Χρήστος, ο Νίκος, ο Τέο, ο Γιώργος κι αργότερα ο Άλεξ, ο Δημήτρης, ο Αναστάσης, ο Δήμος, ο Άγγελος…. Κανείς δεν ήξερε τότε τι θα ακολουθούσε. Τα παιδιά πέρασαν πολλά : δυσκολίες, χαρές, επιτυχίες, ήττες. Προσπάθησαν, γέλασαν κι έκλαψαν. Πήραν μετάλλια, κύπελλα κι έπαιξαν σαν παίδες, έφηβοι κι άνδρες. Όπου τους καλούσε η οικογένεια του ΑΡΙΩΝ. Ατελείωτες ώρες σε γήπεδα, δρόμους, κερκίδες και πολύ ιδρώτας στο ταρτάν. Μαζί τους κι εμείς. Μας έμαθαν κι εμάς τους μεγάλους πολλά. Και κάπως έτσι πέρασαν τα χρόνια….Και νάτοι τώρα στο παρκέ της Νεάπολης. Εδώ στη συμπρωτεύουσα που θα πουν ένα άτυπο… αντίο. Ήρθε η ώρα. Κάποιοι θα συνεχίσουν. Άλλοι θα πάνε σε Πανεπιστήμια, ομάδες, πόλεις κι ίσως μερικοί σταματήσουν. Η “ομάδα τους” ποτέ δεν θα είναι η ίδια. Η “ζωή μετά” τους περιμένει.Τέλος εποχής, τέλος μιας “γενιάς ΑΡΙΩΝ”…..»