Ο Εβρίτης Ηλίας Κυριακίδης και άλλοι πέντε «υψηλού επιπέδου» πρώην Θρακιώτες πάνε για δίπλωμα προπονητή UEFA A!

Ειδική σχολή υποψήφιων προπονητών UEFA A+B στην οποία θα φοιτήσουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές «υψηλού επιπέδου» θα λειτουργήσει η ΕΠΟ.

Aνάμεσα στα ονόματα αυτών που θα πάρουν μέρος βρίσκεται και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ (2005-2007) με καταγωγή από Έβρο, Ηλίας Κυριακίδης.

Επίσης συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων ο Στέλιος Μαλεζάς που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ξάνθη, ο πρώην επιθετικός του Πανθρακικού Δημήτρης Παπαδόπουλος (2012-2013), ο Ουρουγουανός αμυντικός Πάμπλο Γκαρσία με παρουσία στην Ξάνθη (2014), ο Χρήστος Καρυπίδης που επίσης πέρασε από τον ΑΟΞ και ο Σταύρος Τζιωρτζόπουλος, πρώην αμυντικός της Ξάνθης (2008-2010) και Πανθρακικού (2010-2011).

Αναλυτικά τα ονόματα: Λουκάς Βύντρα, Φάνης Γκέκας, Κώστας Κατσουράνης, Κώστας Κιάσσος, Στέλιος Μαλεζάς, Βαγγέλης Μόρας, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Νικός Σπυρόπουλος, Ιεροκλής Στολτίδης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Πάμπλο Γκαρσία, Σταύρος Τζορτζόπουλος, Τάκης Φύσσας, Φανούρης Γουνδουλάκης, Μίροσλαβ Σνάουτσερ, Τάσος Βενέτης, Χρήστος Καρυπίδης, Ηλίας Κυριακίδης και Γιάννης Κοντοές.