ΕΠΣ Θράκης: Για τρίτη σερί χρονιά στον Πανθρακικό ο Ζήκος

Την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Ζήκο ανακοίνωσε ο Πανθρακικός, κρατώντας έναν ακόμη σημαντικό ποδοσφαιριστή στην μάχη για την επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες.

Ο 22χρονος αμυντικός και παράλληλα φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής συνεχίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα της Κομοτηνής, όπου και αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2018.

O Ζήκος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού σε ηλικία 10 ετών και πέρασε απ’ όλα τα τμήματα υποδομών του «τριφυλλιού» με ιδιαίτερη επιτυχία, ενω ακολούθησαν οι ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα, η Προοδευτική και ο Παμπαιανικός στην Ανατολική Αττική.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού:

«Η διοίκηση του Πανθρακικού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Ζήκο.

Ο Ανδρέας Ζηκος είναι γεννημένος το 1998 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Έχει φορέσει για μια δεκαετία τη φανελα του Παναθηναϊκου, ενώ έχει αγωνιστεί για μια χρονιά με τη φανελα του ΠΑΣ Γιάννινα. Παλιότερα αγωνίστηκε και με τα χρωματα της ιστορικής Προοδευτικής στη Football League 2.

Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της νέας προσπάθειας που καταβάλλει ο Πανθρακικός καθώς δέθηκε με την ομάδα μας και αγωνίζεται με τον πυρσό στο στήθος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.»