Α2 Ανδρών: Υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Βαλάντης Κουρτίδης

Κοντά σε συμφωνία με την αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 ο ξανθιώτης διεθνής φόργουορντ Βαλάντης Κουρτίδης.

Ο 19χρονος με πολλές ως τώρα εμπειρίες κυρίως με την Εθνική Εφήβων, ξεκίνησε από την Ασπίδα Ξάνθης και στην συνέχεια πήγε στον Άρη για την Α1. Πέρυσι παραχωρήθηκε από το Περιστέρι στην Δάφνη Δαφνίου όπου πήρε χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α2.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό που όπως είναι γνωστό από την περσινή χρονιά αγωνίζεται στην Α2 με την αναπτυξιακή ομάδα που έχει δημιουργηθεί.

Αναμφισβήτητα αν ολοκληρωθεί η συμφωνία, είναι μια καλή ευκαιρία για τον Βαλάντη Κουρτίδη να δείξει τις δυνατότητές του, αφού η ομάδα όπως είναι φυσικό παρακολουθείτε στενά από την «μεγάλη» που αγωνίζεται στην Euroleague και ανά πάσα στιγμή μπορεί να δώσει την ευκαιρία στους μικρότερους, όπως έγινε πέρυσι με τον 17χρονο Αλέξανδρο Νικολαΐδη που προβιβάστηκε με εντολή του Γιώργου Μπαρτζώκα στα παιχνίδια με Τσσκα Μόσχας, Ζαλγκίρις, Βιλερμπάν και Παναθηναϊκό.